Měnič pro motor s pernamentními magnety
najprv si musime ujasnit o aky motor ide.
Bezne je motor s permanentnym magnetom jednosmerny (DC) motor s komutatorom kde stator je tvoreny perm. magnetom. Tento magnet nahradza cievku statora .. a charakteristika takehoto motora je podobna motoru kde je vinutie statora a rotora je zapojene paralelne.
Pri vyssich vykonoch som ale permanentny magnet nikdy nestretol.
Regulacia takehoto motora je jednoducha . staci bezny tyristorovy regulator.
Ina moznost .. ale tu sa nejedna uz o DC motor je, ze permanentny magnet je na rotore. Vysledkom je synchronny motor ktory moze byt vlastne aj krokovy. Zas toto nie je bezne pre velke vykony a pouziva sa aj na tomto mieste cievka. Riadenie je potom mozne realizovat len zmenou frekvencie a hodi sa na to lubovolny frekvencny menic.
Bezne je motor s permanentnym magnetom jednosmerny (DC) motor s komutatorom kde stator je tvoreny perm. magnetom. Tento magnet nahradza cievku statora .. a charakteristika takehoto motora je podobna motoru kde je vinutie statora a rotora je zapojene paralelne.
Pri vyssich vykonoch som ale permanentny magnet nikdy nestretol.
Regulacia takehoto motora je jednoducha . staci bezny tyristorovy regulator.
Ina moznost .. ale tu sa nejedna uz o DC motor je, ze permanentny magnet je na rotore. Vysledkom je synchronny motor ktory moze byt vlastne aj krokovy. Zas toto nie je bezne pre velke vykony a pouziva sa aj na tomto mieste cievka. Riadenie je potom mozne realizovat len zmenou frekvencie a hodi sa na to lubovolny frekvencny menic.
jde o třífázový motor s perm. magnety. Podobné motory se začínají používat v aplikacích pro výtahy, je tam větší účinost a mnoho jiných výhod. Problém je že takový motor nelze regulovat pomocí frekvence. Jde v podstatě o velký modelářský motor typu BLDC. Zásadní rozdíl je v kroutícím momentu, jdo o motor s tzv. rotačním pláštěm.
www.freeair.cz zatím tam je jen 7 a 10 kw, jinak máme funkční 24Kw, a dodělává se 40 Kw, jediný problém je zatím v regulaci, je to určené do paraglidu, Ul letadel a el. vozidel. přikládám fotku 12Kw motoru, otáčky při 10Kw 6000/min hmotnost 4Kg, napětí 50V.
mnmnt .. 50V a mate z toho 10kW ? to tam prehanate 200A ? Ako to chladite ? ake su tam prierezi vodicov ? Ako dlho to utiahne 10kW ? (plne chapem ak to ide len paru min z AKU ale mate k tomu aj nejaky zdroj co to potiahne paru hodin ? prezije to taku dlhu zataz ?)
Moje skusenosti su z priem. motorov a taketo vykony su riesene radsej vyssimi napetiami ako prudmi ..
Moje skusenosti su z priem. motorov a taketo vykony su riesene radsej vyssimi napetiami ako prudmi ..
Proud je tam max 250A, řešení do 60V má tu výhodu že si žádný "debil" nešáhne na velké stejnosměrné napětí. Je to zkrátka bezbepčné pro skoro každého. Osobně bych si na to nechtěl šáhnout ani při těch 60 V natož při 120 to bych opravdu nepřežil, u stídaviny to není tak hrozné. Motor má při 10 Kw teplotu cca 65° na vinutí ( test probíhal na bariích cca 10 minut). Problém je že zdroj pro takovouhle hračku nekoupíš a pokud ano tak to musíš pripojit někam k trafačce. pokud vím tak třífáz nedá víc než cca 15Kw, a i to je málo. Odpor vinutí 10Kw motoru je 0,00573ohmu, přívodní vodiče používáme 2x6mm čtver.
Chci si postavit vřeteno tak hledám měnič co bude umět oboje, mám tu jedno klasické u kterého musím přemotat vinutí a když už budu kupovat měnič chci aby uměl i perm. magnety tak snad něco najdu.
Chci si postavit vřeteno tak hledám měnič co bude umět oboje, mám tu jedno klasické u kterého musím přemotat vinutí a když už budu kupovat měnič chci aby uměl i perm. magnety tak snad něco najdu.
odkial beriete ten nezmysel ze 3-faz neda viac ako 15kW ? Bezny rodinny dom napajaju 2x 25A a medzifazovo mate 400V .. Nie je problem si vybavit 3x35A alebo aj viac (z aprislusny mesacny poplatok).
Samorejem na doma by som taky motor nebral ani nahodou .. konverzia 3x 400 V na tych 50V je totalne neekonomicka pri danom prude.
Samorejem na doma by som taky motor nebral ani nahodou .. konverzia 3x 400 V na tych 50V je totalne neekonomicka pri danom prude.
jasně že by to šlo ale nemá to smysl, bral sem to co je schopná dát běžná 380 zásuvka ( tj to co máme v dílně). Ale i tak by to přineslo jen komplikace a cena takého zdroje je taky asi někde jinde pokud vůbec někdo takový zdroj dělá.
Pokud se jedná o 3f. el. motor tak to jde řídit klasickým frekvenčním měničem, který má možnost nastavovat všechny parametry. Takto jsem řídil 3f AC servomotor 3x230V Siemens. Byla to trochu honička to napípat, ale jde to. Má to mnohonásobně větší kroutící moment, jen je potřeba to hlídat, jelikož pokud to jednou vypadne ze synchronu tak už se neroztočí.lubos píše:Nevíte náhodou někdo kdo vyrábí měnič který umí i motory s menamentními magnety, stačí mi tak 1-1,5 kw
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Chceš říci, že mohu klasickým měničem př. Altivar 71, řídit (točit) servomotorem?
Zkusím zítra v práci.
Zkusím zítra v práci.
kdo nic nezkusí, nic nezíská.