Zdravím,
mám dotaz, jsem laik, ale potřeboval bych někoho, kdo může a umí vyrobit hliníkovou formou, nejlépe asi frézováním do granolu, jde mi o obdélník cca 9x6x3 cm a třeba 4 za sebou. Nebo pokud to půjde, 2 takovéto a 2 jiného rozměru. Je to na odlévaní olova.
Děkuji za info
Forma z hliníku
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
proč sem nedáš výkres/model?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ano,to je skoro ono, jen bez toho výstupku na pásek uprostřed, prostě čistý obdélník určitých rozměrů. Ikdyž ani tohle by nebylo asi na škodu
jen asi pro ostatní, ne pro mě. Zkusim to nějak načrtnout, snad to sem půjde nějak dát. Ale děkuji.

to nemusi byt do hliniku, na to staci sadrova forma
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
kčemu to je?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu