Pánové prosím poradte. Jak senasazuje správně matice na kuličkový šroub? originál měl trubičku, kterou jsem celou dobu držel nasazenou na závitu pojistné matice šroubu a ta se nijak neviklala. I přeso se mi při asi třetí otáčce zablokovala a nešlo ji nakroutit dál. Když jsem matici chtěl odšroubovat, šla i s kuličkami.
Teď mám otázku. Když se vám něco tkaového stane, jak nasazujete kuličky? předpokládám, že kuličky dávate o jedné na vazelinu. nebo nějaká finta? Nebo je nějaký připravek? Nebo ještě jinak, je někdo z Prahy a chtěl by i to nasadit? Jinak musím na slovensko za CauCauem:/
Díky
Montáž matice na kuličkový šroub
To že se ti zasekla nemusí být vůbec tím že se ti to nepovedlo.
U dost čínských matic a šroubů to do sebe nejde moc dobře a taky se mi to stalo ( nějaké "předepnuté" srágory).
od té doby když do něčeho chci čínský šroub tak si ho nechám poslat s nasazenou maticí a jen čekám jak moc velký odpor bude mít.
U dost čínských matic a šroubů to do sebe nejde moc dobře a taky se mi to stalo ( nějaké "předepnuté" srágory).
od té doby když do něčeho chci čínský šroub tak si ho nechám poslat s nasazenou maticí a jen čekám jak moc velký odpor bude mít.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz