Ahoj všem,
tímto se chci omluvit všem, kterým jsem utratil čas zbytečně čtením a přispíváním příspěvků na mojí stavbu, který mohli strávit s rodinou, ženou, dětmi, přáteli. Je fakt že jsem se mnohé naučil, že třeba že už nebudu tak naivní. Jsem, ale moc rád že jsem se naučil vážit peněz ! že to je těžká práce
Po skoro měsíci v kovovýrobě jsem se naučil vážit si že se mohu vzdělávat a proto se začínám učit ! Naučil jsem se pískovat, brousit, vrtat, dělat závity, řezat na pásové pile, něco svařit a měřit

Mnoho zkušeností třeba že "senkování" je operace, kde se sráží hrana nebo balotina je pískovaní. Naučil jsem se řezat přesně na pásové pile

Pochopil jsem jak jsem rád že jsem z výkresů ve škole měl jedničky tudíž jsem neměl problém ve výkresech. Naučil jsem třikrát měř, několikrát si to zkontroluj a teprve potom řež. Při vrtání si dát do osy vrták. Nabrousit vrták

Za to moc děkuji klukům z CNC místnosti. Při broušení to udělat +- stejně. Při vrtání hodně chladit. Jezdit s elektrickým paleťákem. A dělat závity - -- - -- - Během pár hodin jsem jich udělal přes 2000 ks
Proto ten, kdo dělá sériovou práci je dle mého názoru borec !!!!!! Potom jsem byl už úplně pitomí

Moc děkuji chlapům z práce za super měsíc

Doufám že příští rok o praxích a prázdninách budu moc zase .
A ještě chci doplnit, že jsem pochopil, že se musím začít víc učit, abych nemusel dělat monotonní práci. Všem ať uteče pracovní doba rychle jako mě dnes.
Lify 2017 .