Jasně že to je 2,6 tuny, vypočet byl OK,jen to dělění

, tedy zapoměl jsem to při převodui z kN na tuny podělit tihovým zrychlením a jak jsem to počítal v hlavě sem si toho nevšiml. I když než jsem to začal počítat tak jsem si říkal, že na takové nic musí 3tuny stačit,, o to lepe 3t dá i maly pakovy lisiček.
> Trubicka práce pro soustruh.
No když ona to tak uplne trubička není. Asi by to chtělo objasnit co a k cemu to je.
Vlastně to je něco jako konekror pro VF vlnovody .
Ta část o vnějším průměru 4mm bude zevnitř vyplněna teflonem a znějšku příjde zalisovat do další trubky a to nerozebiratelně, Ta delší čast o průměru 3,5mm je vlastně ta rozpojovatelná číst konektoru, která se zasouvá do další trubičky o průměru 3,3mm a aby to šlo memůže jit o úplnou trubičku,ale tato část musí být minimálně rozříznuta aby to celé mohlo pružit tim že se to v rámci pružné deformace zmenší ta mezera. Snad jsem to popsal srozumitelně. Ten camfrnol je jen kontakt na který se přiboduje termistor pro měření teploty, teoreticky by to šlo řešit i jinak.
Že by se vyšlo z 4mm mosazné trubičky se stěnou 0,5mm jsme take uvařoval, ale přišlo mi to jako větší pakárna. Jednak bych musel cca 0,2-0,3 mm pilou prořezávat mezeru přes 25mm délky a pak nějak lisovat tut část na 3,5mm protože soustružit to by už byla vyloženě pakárna a ještě by mi chyběla uvnitř hrana o kterou se přirozeně má zarazit ona teflonová "zátka",
On to není tak uplně náš vynález, američané tedy pro američny čínani to vyrabí a podle mého pravě tvářením z plechu.