DC motor z navíječky VYHOZENO SMAZAT
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Mám tu DC motor s buzením a elektronikou ( trafem). Ideální na menší soustruh , díky buzení má velký kroutak i při nízkých otáčkách. Trafo je ještě ve stole nutno tedy demontovat. Motor má 23 kg nutný tedy osobní odběr. Cena 2500kc (500 Kč půjde na provoz fóra).
Naposledy upravil(a) lubos dne 2. 1. 2018, 7:44, celkem upraveno 1 x.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Jo jo , sometku ale použil jsem z ní jen ten stůl na jiný prípravek. Celý vršek jsem sundal a odložil na někdy, že to předělám na nějaké arduino a KM ( na ty nějaké malé civečky to bude stačit).
Ten motor nevyužiju a je mi líto to vyhodit ale dělám úklid tak plno věci musí pryč
Ten motor nevyužiju a je mi líto to vyhodit ale dělám úklid tak plno věci musí pryč

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156
Poslední šance,
cena - dát něco na provoz fora.
osobní odběr, jinak 3.1.2018 jde do popelnice
cena - dát něco na provoz fora.
osobní odběr, jinak 3.1.2018 jde do popelnice