vyhodene cnc
v zbere v stupave (pri bratislave)je teraz vyhodene torzo nejakeho obrovskeho cnc-cka, je na tom asi 15 mozno az 20 metrov linearneho vedenia aj s tymi bezcami co po nom jazdia. samotne vedenie ma v priereze okolo 3x3cm. cena:12centov za kilo!
daj foto naj vidime co si uzmul.)
teebee píše:a preco si to este nekupil
Hehe, pár let zpátky jsem kolem něčeho podobného lozil v kovošrotu a debil jsem to nekoupil.
Rám dlouhý pomalu jak dva menší obýváky za sebou co si vybavuju, plný vedení a šroubů.
Když vidím dnes ceny ve frcu za 15 cm s vozejčkem, či kuličkáče ... škoda mluvit.
Už někdo krucinál vymyslete CNC na cestování časem nazpátek.

gratulacia!! na tomto ked postavis domaci stroj tak možeš začat prve testy rovno na tvrdokove 

Hmm
Keby o tychto veciach clovek vedel skor... ja by som sa obetoval a cestoval po celom slovensku, aby som tieto klenoty zachranil pred zosrotovanim. Keby to tam bolo pravidelne, siel by som za tym tych 400km kazdy vikend
Keby sa nasiel niekto kto by tuto spinavu robotu odrobil a poslal mi par vedeni a srub s matkami, zaplatim mu 2 eura za kilo

Keby sa nasiel niekto kto by tuto spinavu robotu odrobil a poslal mi par vedeni a srub s matkami, zaplatim mu 2 eura za kilo

Nevzdelany samouk, zo vsetkeho trosku, ziadne konkretne zameranie :)