Umělé dřevo
Tušim ascon nebo tak nějak. Najdu link za chvíli, ale připrav si dobrej balik nikdo neprodá dělenou plotnu. Pokud tu někdo ví kde plotny řežou velmi to pomůže.
-
- Kontaktovat uživatele:
zkoušel jsem tam před časem volat a mám takový dojem ,že za jednu desku chtěli kolem desítky.Zkus si zavolat ,třeba kousek uříznou www.ebalta.cz/ramy/katalog.html
klucí, tady máte čerstvý ceník, ale nikomu to neříkejte 

- Přílohy
-
- Cenik_katalog.xls
- (55.5 KiB) Staženo 3204 x

tak velký stůl zase nemám aby se pod něj nenápadně schoval tvůj kousek ve třech exemplářích.......

|Jedině že máš překlep a chceš 40x40x50, to by se našlo
A nebylo by řešením zkusit někoho, kdo ebaltu zpracovává? Třeba by ses s nimi domluvil. V Praze znám několik naších zákazníků, co ji používají - třeba Munot Formtec (v bývalým ČKD), nebo 3D Tech v Běchovicích.robokop píše:ebalta nereze
resp pririznou ale zaplatis celou desku
taky ted shanim a netusim kde vzit kousek
Ja psáno výše - je to oříšek sehnat - mě to trvalo pul roku než jsem sehnal na testy par kousků a to ještě z jedný strany omylem zajeto frezou atd.. prostě poškozený. Je to drahý, nedělí se to a nikdo se nechce zbavit ani malýho kousku - i z malýho se dá samože udělat malá formička.. Leda že by se tu sešlo pár lidí koupili jste desku za desítku a podělili si ji - třeba to bude novej byznys protože na testy chce umělý dřevo kopa lidí. Mimichodem to vůbec jako dřevo nevypadá, ale spíš jak silon nebo jinej plast. Z
Zatim jsem do toho nezajel ale brzo to bude pak dám video. Snad by měl být povrch i leštitelnej.
Pokud už tu s tim někdo dělá a mohl by ukázat leštěnou plochu formy velmi by jistě nejen mě, potěšil..
Zatim jsem do toho nezajel ale brzo to bude pak dám video. Snad by měl být povrch i leštitelnej.
Pokud už tu s tim někdo dělá a mohl by ukázat leštěnou plochu formy velmi by jistě nejen mě, potěšil..
-
- Kontaktovat uživatele:
Dá se říci ,že když je to dobře udělaný ,tak stačí tzv.zalapovat povrch 2000 brusným papírem pod vodou ,namazat a můžeš vyrábět.Teda mluvím o laminování s něčím jiným nemám vůbec žádný zkušenosti.Jedna nevýhoda je ,že je to měkké.Klasická forma z epoxidu ,nebo polyestereu je tvrdší. Tady přebytečný materiál je třeba odstrańovat velice pomalu.Frézování jde snadno,není to horší než tvrdé dřevo.
No to je slovo do pranice jistě budeš mít brzy kopu mailů a kousky na test. Nemít svoje vzorky jistě bych bral všemi 10uz je rozhodnuto koupim celou desku
kdyz pak někdo bude chtit tak se muzu podelit

Baxi namáš fotky? Už tady mam z umělyho dřeva pozitivní kopyto na kabinu ale to je přestříkaný barvou a lakem a pak z toho sejmutá gelegoatová negativní forma.