Atlas 618

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Zamčeno
acyklo

27. 1. 2018, 3:41

Atlas 618
Naposledy upravil(a) acyklo dne 30. 1. 2018, 8:45, celkem upraveno 6 x.
atlan

27. 1. 2018, 3:52

za 50E, beriem vsetko c oje na fotkach.
jasne ze aj s hasicakom a radiatorom.
Cena bola ze dohodou, tak sme sa nedohodli no :)
Naposledy upravil(a) atlan dne 27. 1. 2018, 4:58, celkem upraveno 1 x.
RaS

27. 1. 2018, 4:27

atlan píše:za 50E, beriem vsetko c oje na fotkach.
i s hasičákem a radiátorem? :D

nemyslí tím 27t náhodou 27000Kč? tvých 50 E ho asi neuspokojí
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
acyklo

27. 1. 2018, 4:39

ne
Naposledy upravil(a) acyklo dne 27. 1. 2018, 4:46, celkem upraveno 1 x.
tomik.tk

27. 1. 2018, 4:41

takze k ty srande si jeste precist pravidla hned nahore a dopsat cenu, slo by to ?
nekonecnej problem ...
tomik.
acyklo píše:To můžu přidát také, ale v litinovém provedení :-)
RaS

27. 1. 2018, 5:56

vždyť tam ta cena byla celou dobu.. resp doplnil tam Kč, ale bylo tam 27t což se dalo jako cena předpokládat..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
atlan

27. 1. 2018, 6:00

Bolo tam dohodou...
RaS

27. 1. 2018, 6:02

aha tak to já četl už s tou cenou..
LukasHA

14. 4. 2018, 9:06

Zdravím,
coby nováček bych se vás, zkušených matadorů v oboru výroby špon, chtěl zeptat na názor na inzerovaný stroj. Jde o šestipalcový Atlas. moje představa případného využití je v mojí malé dílně na drobotinu (mým koníčkem je výroba modelů parních strojů).

Proto mne ten Atlas zaujal. Cena je srovnatelná s "čínou", ale mám trochu pocit, že kvalita by mohla být jiná(lepší). Co jsem vystudoval, tak vřeteno je na kluzných ložiskách z ložiskového kovu, je to tak? Má ten stroj vůbec takovou cenu? Více by se mi líbila nějaká (populární) MN80 nebo SM16, ale to jsme penězma trochu jinde. Tenhle drobek by se mi akorát vlezl do dílny.

Děkuji za případné zhodnocení.
L.
Zamčeno

Zpět na „Prodej“