3d tiskárna P3Steel

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
jtomes123

28. 2. 2018, 6:23

Dobrý den, měl by někdo zájem o 3d tiskárnu, jedná se o variaci designu od Průši. Celý rám je vyroben z oceli na laseru, motory jsou od microconu, menší na osy a větší na extrudér, hotend je e3d a kabely budou předělané jakmile mi od příbuzného dojdou nové plastové díly na upevnění hotendu (něco ve stylu prusa i3 mk2, ale s místem na BLTouch a bowden). Tisková plochá má 215x215mm. Základní deska je bohůžel z číny a tak trochu se podle toho chová, doporučil bych jí vyměnit za novou desku ramps nebo třeba duet. K desce jsem přidal externí mosfet, jelikož tydle desky mají tendenci se přehřívat. Dále je k tiskárně LCD s vytištěným krytem (na fotce bez krytu). Také jsem vytiskl nový držák na filament. Zdroj je 180w 12v. Rád bych za tiskárnu dostal alespoň cenu dílů což je asi 7800Kč, přidám i díly které teď momentálně nepoužívám: Kopie Ramps 1.4 a arduino mega, indukční senzor a piezo senzo (oba na detekci nerovností v podložce), nějaké další větráčky a pár plastových dílů a zbytek špulky filamentu. Tiskárna tiskne, ale ne úplně ideálně, chtělo by to jí seřídit. Tiskárnu prodávám jelikož na ní nemám čas a zabírá relativně hodně místa. S jakýmikoli dotazy se na mě neváhejte obrátit.

Obrázky, nejsou úplně aktuální, kabely jsem trochu poupravil aby to vypadalo lépe, ty donahraju zítra:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek