Mach3 vs. Windows 7
Zdravim,
nejake skusenosti s Machom na Windows 7 ???
nejake skusenosti s Machom na Windows 7 ???
este som to neskusal, ale pokial by sa odstavili vsetky nepotrebne sluzby tak z toho zasek budu win98 

jo jiste, hlavne ze ho mate vsetci nainstalovany. kuci, to je realita, treba sa zmeirit s tym ze wokna hold hybu svetom. ja teda nie som ich fanusik ale beriem to po tej praktickej stranke.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
A co tohle ?
pred dvema mesici sem nevedel co je terminal . Nektere veci mi naprosto unikaji ale dnes se mi podarilo rozjet wifi kartu a uplne sam sem to udelal, coz urcite pochopi kazdy kdo neco v linu skousel instalovat po brutalnim prechodu z OKEN do LINU.
RADEK

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
lenze aj tom linuxe ak ho nainstalujes out of box mas kopec nepotrebnych sluzieb....
a to nehovorim o tom ze hromada linuxovych "uzivatelov" ani netusi co su to tie sluzby a myslia si ze ked to zvladnu spustit s CD tak su borci... ale to je do ineho fora. proste som len chcel vediet ci to uz niekto skusil na W7...
a to nehovorim o tom ze hromada linuxovych "uzivatelov" ani netusi co su to tie sluzby a myslia si ze ked to zvladnu spustit s CD tak su borci... ale to je do ineho fora. proste som len chcel vediet ci to uz niekto skusil na W7...
Tak jako u všech předchozích verzí, Bill prostě zblbnul svět. Každý to chce mít co nejdříve v počítadle, i když je mu to platné jak slepý pes na honě.pavlaxy píše:Ahojky ,mohl by mi někdo vysvětlit proč mám používat W7 ,tedy co a proč si to mám pořídit....také by mne zajímalo jak se Mach vylepší pomocí W7 ...![]()
Podle mne je dobré počkat, pokud to opravdu potřebuju, až vyjde alespoň SP1. Nejvíce mne "rozveselí", že státní úředník potřebuje nejnovější OS a kancelářský balík od MS a v Excelu neumí vypotit ani vzoreček a ve Wordu umí psát jen jak na pscím stroji, databáti mít musí, ale ani neví k čemu je dobrá atd. Je mu úplně jedno, kolik peněz z našich daní to koštuje, ale hlavně je mu jedno to, že z nejnovější verze vypocený soubor uložený v nejnovějším formátu jde otevřít jen onou nejnovější verzí. A dát to pdf? Proč!
Ahojky Josef ,
od doby co mám Linux se dalšímu Bylníkování nenusím podřizovat a ostatně v němci uzákonili pouřívání Linuxu ve státních institucích....a ti naši opičáci se doufám budou snažit EU zavděčit...spolková armáda samozřejmě jede také na linu i když tam to má hlubší příčiny v kernelu....kdo nezaspí dobu a upraví stávající "oblíbené" programy pro stát se nažere také...

od doby co mám Linux se dalšímu Bylníkování nenusím podřizovat a ostatně v němci uzákonili pouřívání Linuxu ve státních institucích....a ti naši opičáci se doufám budou snažit EU zavděčit...spolková armáda samozřejmě jede také na linu i když tam to má hlubší příčiny v kernelu....kdo nezaspí dobu a upraví stávající "oblíbené" programy pro stát se nažere také...

Josefe,
o tom jaký OS a software bude používat státní úředník nerozhoduje on sám ale jeho správce sítě, šéf IT a pod. A to jsou hračičkové kteří potřebují stále nové hračky. A ten úředník se to musí naučit používat ( a hlavně nadávat protože to nastavení bylo tam a teď je jinde, atd...) Uznávám že znalost sowtvéru je nízká, ale znám úředníky co používají Excel až na úrovni VBA,
o tom jaký OS a software bude používat státní úředník nerozhoduje on sám ale jeho správce sítě, šéf IT a pod. A to jsou hračičkové kteří potřebují stále nové hračky. A ten úředník se to musí naučit používat ( a hlavně nadávat protože to nastavení bylo tam a teď je jinde, atd...) Uznávám že znalost sowtvéru je nízká, ale znám úředníky co používají Excel až na úrovni VBA,
Ahoj Pavli,
v tom Německu byl rozšířen poměrně hodně OS/2, tak ten přechod do Linu byl asi snažší, páč nebyli tak zasaženi Brankou. Je to asi velká škoda, že IBM podcenila marketing pro ten systém, když byl funkční (Warp) už v roce 1994 a Bill jen sliboval 95ky, které byly zpožděny, jak všichni víme a nic moc.
Argument, že Linux je sice zdarma, ale má drahou správu je od MS ten pravý. Už jste někdo viděli síť se serverem MSW bez správce? Leda, že by měl nižší plat než Linuxář......
v tom Německu byl rozšířen poměrně hodně OS/2, tak ten přechod do Linu byl asi snažší, páč nebyli tak zasaženi Brankou. Je to asi velká škoda, že IBM podcenila marketing pro ten systém, když byl funkční (Warp) už v roce 1994 a Bill jen sliboval 95ky, které byly zpožděny, jak všichni víme a nic moc.
Argument, že Linux je sice zdarma, ale má drahou správu je od MS ten pravý. Už jste někdo viděli síť se serverem MSW bez správce? Leda, že by měl nižší plat než Linuxář......
Za celých 18měsíců jsem měla poze jedenrát potíž s trojským koněm co zůstal ukrytý ve starém souboru celý ten čas neotevřeném...jinak se o viry a podobnou havěť nemusím starat protože neprojdou...kukís striktně odmítám a ůtočné stránky se mi hlásí...bez různých ozdůbek se obejdu a už bych neměnila...update mám každý den a vyberu jen potřebné...
docela pohoda...veškerá data mám na externích médiích a v PC je pouze soft...reinstalace je tedy v případě nutnosti snadná...

docela pohoda...veškerá data mám na externích médiích a v PC je pouze soft...reinstalace je tedy v případě nutnosti snadná...