robokop píše: ↑28. 8. 2018, 2:29
Absolutni spicka
No to snad tvrdi kazdy prodejce camu
Ale na dnesni datum mi prijde chovani tech programu zalostne.
Koketujem s umelou inteligenci ale drahy generujem ubohy.
Souhlasi. Kazdy tvrdi, ze ma ten TOP.
Me to pripada, ze vyvoj ustal v roce 2015 a pak hledaji prodejci jak se uzivit, jak vlastne neco prodat. On uz totiz vyvoj byl na takove urovni, ze se dalo jiz v roce 2015 vyrobit jednoduse 3D tvar.
Ano to slo jiz obrabet v roce 1999 napr se SurfCAMem. A tak se nedivim, ze hodne kolegu pouzivaji soft z roku 2012 a nemaji potrebu 2019.
Jinak receno: Pocitame kolik mne to bude stat to novejsi a jaky to pro mne bude mit zlepseni, jaky to bude mit prinos. Pronajem??? To mam byt vazalem nejakemu soft prodejce? Je pro mne vyhodnejsi pevna licence nebo najem?
Kdyz jsem se zeptal na Povermil a druhotnou licenci. Odpoved, ze to neprodavaji a skoleni nebude, protoze se prodejce nebude zabivat starymi softy. Kdo se ma orientovat pri skoleni, co umi ta ci ona verze. A PC ??? Vzdyt Vam ten stary soft nepojede na novych PC.
Dokonce mi jeden prodejce nabidl novy Edge CAM v plne palbe za 5000 kc i s dokladem o pravosti licence.
Proste vynucena umela zamestnanost pro soft firmy. Takze krize nekterym opet zacina.