Elektroeroze
A co je na tom? Myslíte, že forum je jen Vaše?? Nabízí své výrobky a práci.
kdo nic nezkusí, nic nezíská.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne, nemyslím si, že je forum moje. Ale pokud ,,někdo´´ s nickem EDM ,,shodou okolností´´ v prvním a jediném svém příspěvku propaguje firmu EDM tak by měl mít alespoň tolik slušnosti a zaplatit si u Robokopa normální reklamu. Pak bych to bral jako férovku.cncp100 píše:A co je na tom? Myslíte, že forum je jen Vaše?? Nabízí své výrobky a práci.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
minimalne to muze napsat sam o sobe a sve firme
ale ne formou podvodu a tvarit se jako zakaznik
tedy slusne se predstavit jako firma a predstavit svoje vyrobky/produkty
fuuuj....
ale ne formou podvodu a tvarit se jako zakaznik
tedy slusne se predstavit jako firma a predstavit svoje vyrobky/produkty
fuuuj....
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No, robokop to mohl máznout a neudělal. Jsem mu vděčen, každej odkaz na profi výrobky je mi dobrý. Hledám informace právě o drátovkach. EDM si moc nepomůže, my tady mašinky děláme vlastníma ručičkama a obvykle se pak chlubíme, kolikrát to máme levnější, že? Jistě, parametry profi mašin nedosahujeme, ale dělá nám to obvykle to, co potřebujeme a navíc se při tom vyřádime víc, jako kdejakej profík. A proč vůbec kupovat mercedesy na občasné nákupy, že?
Takže, když už to má takovej zajímavej nadpis, ví o tom někdo více detailů? Hledám informace, chci si to postavit na občasnou výrobu speciálního nástroje z tvrdokovu (spékané karbidy a tak).
Takže, když už to má takovej zajímavej nadpis, ví o tom někdo více detailů? Hledám informace, chci si to postavit na občasnou výrobu speciálního nástroje z tvrdokovu (spékané karbidy a tak).
první funkční plotr v roce 1988 ;-))