Tatínku pomoc ,,Pedofil"

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
trnkav

18. 6. 2009, 7:45

Sedim u kamaráda v kuchyni a piju kafe. Koutkem oka sledujeme film o židovském chlapci, který se s matkou schovává před nacisty. Trochu více pozornosti v nás vzbubila scéna, kdy stará Ruská kněžna se pokoušela zneužít malého chlapce pro svoje potěšení. Tomu se to samozřejmě nezdálo, a prchnul. Na závěr této scény kamarád zareagoval. No já už taky klukovi (5 let) říkal, že přetahovat pinďoura mu smí jenom maminka když ho koupe. Ani trenér na fotbale, ani nikdo ve školce, natoš někde na ulici. Pokud by mu na něj někdo chtěl šahat, nebo ho lákal na bonbónky, má honem utíkat k nejbližším lidem a nahlas křičet ,,Pomóc pedofil". Prekérka na sebe nedala dlouho čekat. Jeden navečer šel malý Kuba venčit francouzského buldočka před barák, za tatínkova dozoru z balkónu. Najednou vyskočil chlap, a rozhazuje rukama. Kuba se otočil, a z plných plic. ,,Tatínku, pomóc pedofil. Chlap zčervenal jako řepa, a povídá. ,,Já nejsem pedofil, já jen nechtěl, aby se ty psi poprali. Jemu totiž taky za zadkem běhal vořech stejné velikosti. Tohle člověk nevymyslí.
kiko01
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2009, 7:59

:D koniec....
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2009, 8:05

Jo jo, děti jsou sice trochu brzdou ve stavbě CNC, ale je s nima sranda, a kolikrát to člověka nabije do další práce.

Náš Filip (4) jednou s náma kouká na zprávy, kde byla reportáž z bohoslužby, kterou sloužil kardinál Vlk. A Filip naprosto bez váhání povídá: "Jé, mamí, Mikuláš".
sysel
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2009, 9:58

Když se tady začlo, tak přidám taky, nezažil jsem to živě, ale bylo mi to převyprávěno.... Syn (6 let) mojí učitelky na zápise do první třídy... Paní učitelka mu povídá: Marečku mohl bys mi říct básničku?? s očekáváním že kluk ze sebe začne sypat básničku kterou má naučenou... A Mareček chvilku přemýšlí, podívá se na paní učitelku a s ledovým klidem povídá: Ne, nemohl :P Tím ji jasně dal najevo, co si o celé škole myslí :D
5/2007 přístup na přestavěnou BF20
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2009, 10:20

Jednou jel tatínek s asi pětiletou holčičkou v trolejbuse.Holčička seděla do uličky a povídá "Tati pus´t mně k oknu" a táta ne a ne a byl neoblomný a tak holčička povídá na celý trolejbus:jestli mě nepustíš k oknu ,řeknu mamince ,že čůráš do umyvadla
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2009, 11:12

Živě si to dovedu představit, protože jsem na vlastní kůži zažil něco podobného ......

Vedl jsem tehdy svého 5 letého syna do školky a trochu jsme spěchali. Přebírala si ho taková mladá hezká učitelka - no a jelikož byl Kubíček značně ukecaný, tak říkal:
"a paní učitelko, a tatínek spěchal a říkal moc škaredá slova, které se neříkají .." -
nacož paní učitelka odpověděla: "no víš Kubíčku, to tak někdy někteří tatínkové říkají."
Načež Kuba dodal: "A taky si prdnul!! "
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

18. 6. 2009, 1:38

Ja mam zenu Ucitelku :D

a jeji cca 55-lete kolegyni rekl druhak kdyz mely deti vymyslet vety praci :

Kez by ste sla do duchodu.

R
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
nexus06

18. 6. 2009, 6:24

byli jsme u znamych, deti slezle v decaku a bavili se po svem. tak samozrejme po prichodu decek padla otazka " a copak jste tam delali?". "koukali jsme se na televizi" " a na copak jste se koukali, o cempak to bylo?" " No my jsme si vzali kolecko (dvd) a tam byli dva pani, co meli radi jednu pani, pusinkovali se tam, pichali tam do sebe, na konci jeden z nich zakricel a vytekl". docela vydeseni jsme ihned premysleli na co se to proboha koukali. pan domu zrudnul kdyz jsme se na nej s vyznamnou otazkou v ocich podivali jaky to proboha detem pousti dvd s vycitkou, ze by si jista dvd mel vazne mel nekam schovat, aby se k nim decka nedostala. nakonec nam to nedalo a sli si zapnout dvd. decka se divala na pohadku Princ a Vecernice :D
rawen
Sponzor fora

19. 6. 2009, 2:40

Jel jsem u nás kdysi autobusem, na plošince maminka s kočárkem a řvoucím dítětem. Kousek dál pankáč. Paní mu po chvíli povídá, jestli by nemohl dítě postrašit, aby přestalo řvát. Naklonil se nad kočár a pronesl: "Bububu, ty pi..o!"
Tahle věta je teď u nás hoodně profláknutá.
Josef
Sponzor fora

21. 6. 2009, 2:54

Taky přidám jeden postřeh z autobusu. Na zadním sedadle seděla maminka s cca tříletým hošíkem. Na cestě je taková terénní vlna jako velikánský retardér. Řidič to tam přelítl tal sedmdesát a autobus se řádně zhoupnul. Ze zadního sedadla se ozval hošík, že ho slyšel snad celý autobus: "Maminko, taky tě to tak polechtalo mezi nohama?" Hádejte jakou barvu nahodila maminka, když cestující pukali smíchem?
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“