jeto nic.

+-1.5mm pro domek loziska - jeto ok co.

bez kommentaru.
levo:

pravo:

Vyrobil pan Berný Štěpán.
Moderátor: sysel
tento "zbozy" jsem objednal tesne pred tim jak SKODAMOTOR "odesel" z fora...vlada2 píše:hloupe rypnuti - pred cca pul rokem, tu o tomto panovi byla rec aka SKODAMOTOR, reference byly velice spatne. Myslim, ze by skutecne nebylo od veci tu udelat neco jako sin slavy a hanby, spouste lidem by to pomohlo, a treba lamoz (ale ani ja) bychom si nenabehli.
vis co, kdyz koukam na prace kterou dela Krutor tak chapu ze jsem vyhodil hrozne vela penez aj v cetne ceny materialu.výrobek bez komentáře jen cena by mě taky zajímala
tatinkova suplera. privezl jsem to z ruska. made in USSRzaujala mě ale ta šuplera co držíš v ruce,hezkej model
to máš ze střelnice
Nevím sice co má SKODAMOTOR za stroje, ale tohle bych snad odvrtal přesnějí ruční vrtačkou z Tesca.lamoz píše:vis co, kdyz koukam na prace kterou dela Krutor tak chapu ze jsem vyhodil hrozne vela penez aj v cetne ceny materialu.
A to mu výroba toho veldiela trvala až do teraz ?lamoz píše:tento "zbozy" jsem objednal tesne pred tim jak SKODAMOTOR "odesel" z fora...
To i zadarmo je drahý- ještě by on měl zaplatit zmrvenej materiál. Je tam opravdu ulomenej vrták nebo se mi to jen zdá?Engineer píše:Asi by jsi měl pro zajímavost napsat kolik to stálo.....