https://youtu.be/Ple9riB3S3w
Konkrétně revolverová sestava s relativně jednoduchou operací vrtání průchozí díry 1,5H7 v miniaturním disku modelu autíčka (měřítko 1/87) ze slitiny hliníku, bylo to něco co dům dal a tak se to neobrábělo úplně nejlíp a mělo se to tendenci na vrták a výstružník namáznout, proto hodně vyplachování vrtáku a dost mazání kapalinou. Výroba cca 180 dílů, všechny v toleranci na kalibr, skutečný rozměr cca 1,504-1,508 mm - testováno dalším kalibrem s průměrem 1,505mm který šel pěkně na těsno.

Jinak samotný disky byl soustružený na malém CNC ale bohužel se mi tam nedařilo udržet tu H7 toleranci díry (mám na tom CNC moc málo otáček pro tak malý otvory), tak jsem vrtání nechal na ruční akci a ověřeného Schaublina , nemluvě o tom, že některé disky se budou asi vrtat i na jiný průměr osy (1mm) a to by na CNC s max 2000 RPM bylo za trest. Házivost povrchu disku vůči nebyla kontrolovaná protože pneumatiky se po osazení stejně buď rychle ojedou nebo lehce přebrousí aby to "běželo" Ovalita gumového polotovaru je násobně větší něž případná házivost kleštiny resp. upnutého disku.
Video také dobře ilustruje důležitost ustavení nástrojů do osy vřetena a pochopitelně také demonstruje práci s přesnými navrtáváky které vyrábím (můžete je mít taky

Některé nástroje jsou upnuté v kleštinách Schaublin B6 přes pouzdra vlastní výroby.