Napsal jsem jim email, uvidím jak se k tomu postaví.
Máte někdo zkušenosti s něčím podobným, reklamovali jste někdy něco podobného v kondoru ?
Bohužel je to tak, v Německu by jim to omlátili o hlavu a ještě by chtěli nějaké penále. U nás pořád přetrvává ta "flexibilita" (spíše ale debilita) z dob za komančů, kdy se dělalo z toho mála, co bylo. Bohužel ta ruka trhu tady nefunguje. Pokud by to od nich nikdo nebral, rychle by se naučili přeprodávat kvalitní zboží. Tak je to i s potravinami a vlastně se vším.unclebaker píše: ↑25. 3. 2019, 8:49 Jako sem na to nasranej neskutecne, zvlast po tom co jsem si precetl diskusi o tom matrosi s ciny. Posledni dobou mam fakt pocit, ze je to past vedle pasti![]()
Neni v toleranci. Podle fotky je v toleranci pouze ten na fotce vlevo, ten vpravo ne. Na tom vpravo jsem nameril R12,5 a dole dokonce R9,5Josef píše: ↑26. 3. 2019, 11:11 Takže zaoblení 2 až 3 T, což činí 16 až 24 mm. Podle fotek to máš v jejich toleranci, ale kdyby jsi to chtěl třeba nastavit na délku, nebo třeba svařit do vinklu, tak potěš pánbůh se nějak strefit, aby to trochu vypadalo.
To aby si člověk bral radiusové měrky a šel si vybírat jednotlivé profily
![]()