nový, jen vybalený. Typ viz foto
Cena 7000Kč.
Lin. pohon Festo
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Milý Josefe, věřím, že máš ve svém věku dost zkušeností, ale to tě neopravňuje nepřímo mě nazývat zlodějem. Tobě by se to taky nelíbilo, kdyby tě jím někdo úplně cizí nazýval.
Nemáme to k sobě daleko, tak se můžeš přijet přesvědčit osobně, že tvé domněnky jsou liché.
Nemáme to k sobě daleko, tak se můžeš přijet přesvědčit osobně, že tvé domněnky jsou liché.
Tak za prvé, kde jsem tě nazval zlodějem?
Za druhé, máš jiné příspěvky než ve vlákně prodej?
Nevím odkud jsi, ale abych se jel přesvědčit o čemsi jiném, než to co jsem napsal ´, bych musel mít důvod.
pánové, já věřím, že jste velkým přínosem pro forum, nejen podle počtu příspěvků. Ale taky by měli dlouholetí členové dodržovat pravidla stejně, jako ostatní, které jsou v červeném rámečku nahoře.
Za artikl bylo řádně zaplaceno, jaká byla historie jsem tady kolegovi nabízel se přesvědčit osobně a ohledně ceny, která je podstatně níže, než nákupní, se může případný zájemce vyjádřit smlouváním, jak je umožněno taky v pravidlech.
Za artikl bylo řádně zaplaceno, jaká byla historie jsem tady kolegovi nabízel se přesvědčit osobně a ohledně ceny, která je podstatně níže, než nákupní, se může případný zájemce vyjádřit smlouváním, jak je umožněno taky v pravidlech.
Mám pouze dvě připomínky - "nové, pouze vybalené zboží" to je výraz který smrdí. Jediné, co to může trochu napravit je cena - cca 15%, samozřejmě daňovej doklad a ofocenej původní doklad kvůli záruce. Varianta číslo dvě, prodej bez papírů a bez záruky dává smysl někde u 30 - 40% ceny ve specifických případach. Samozřejmě se bavíme o nové věci. Člověk holt někdy koupí něco blbě, ale pak za to musí zaplatit.
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci dejte si voraz jo! V pravidlech máme žádné pomlouvání ceny ani hanění prodejce! Když o dané zboží máte zájem zkuste smlouvat. Podle mne je svaté právo prodejce chtít třeba miliardu. Když se mi to nelíbí myslím si o prdeli a du dál.
Per aspera ad astra