Uz jsem uplne nestastny z lidskeho faktoru pri vyrobe oplocenek do lesa. Uz delsi dobu patram po necem, co by mi nahradilo vecne nechodici a nepracujici lidi ve vyrobe.
Potreboval bych poloautomat (automat??) Na vyrobu oplocenek. Jsem lesak, takze reci Vaseho kmene nerozumim, ale zkusim se popsat svoji predstavu co nejpresneji a treba mi nekdo bude schopny poradit kam se obratit a nebo budete umet postavit treba i vy neco.
Oplocenka je dreveny plot o rozmeru 300*165 cm. [url]https://www.lesysvhubert.cz/upload/848- ... 65.jpg[url]
Potreboval bych masinu, ktera ponese hrebikovacku (pistole na hrebiky, ktera vystreli hrebik, po zamacknuti hlavy pistole do urcite polohy). A bude ta masina prikladat pistoli (a tim vystreli) na hornich rahnech (6 hrebiku. Jsou od sebe cca 150 cm na delku a 30 cm na vysku) a potom pristreli plotovky na sikma rahna i s nohama (46 hrebiku. Jsou od sebe cca 14 cm na delku. Jednotlive vzdalenosti na vysku se lisi, protoze se rahna sbihaji. Rozdil na zacatku plotu cca 50 cm a na konci 80 cm). Plotovky jsou vzdy na stejnem miste. Rozptyl umisteni hrebiku cca 0,5 cm.
Hrebikovacka ma cca 4 kg.
Predstavoval jsem si neco na bazi cnc frezy, ktera pojede po kolejnicich(??) A na predem danem miste se "dotkne" na sobe polozenych plotovky a rahna. Tim je spoji hrebikem. Nakonec odjede bokem a ja plot sundam z formy.
Bylo by super kdyby masina umela pocitat vystreli a po urcitem poctu vydat zvuk, abych mohl vlozit dalsi smotek hrebiku.
Bohate by mi stacila tyto funkce. Ale mojim vlhkym snem je neco co by si umelo poskladat i material na misto (rikal jsem si neco na zaklade zasobniku ve zbrani s pruzinou tlacici nahoru a posuvniky).
V tuto chvili to delame rucne (s tou pneu pistoli) na drevenem ramu, ale uz to nestiham a brigadnici jsou hrozne nespolehlivi

O cene nemam vubec predstavu a rad se necham poucit.
Snad jsem vse popsal pochopitelne.
Budu rad za odpoved.
Omlouvam se za text bez diakritiky psal jsem na telefonu