Od tohoto modelu som spravil uz aj dalsie, bohuzial nebol cas na foto

Pouzil som valcovu frezu 6mm a radiusovku 4mm. Material EN AW 6082.
Bola to pre mna prinosna pracicka, vela som sa na tom naucil. Dakujem Radkovi-B za podporu.
no ja neviem z coho sa maju robit, kazdopadne som videl staru brutalnu vodovodnu trubkuprochaska píše:PěknéCo je to ten turbulátor?
To olovo mě trochu zaráží - není zakázané? Nemají se rybářská závaží dělat z platiny, iridia, osmia nebo aspoň z ochuzeného uranu?
toto su olovka do rychlejsej vody, takze to ma sluzit nato aby sa neroztocili okolo vlastnej osiferguson píše:a co ten turbulator urobi na tom olovku? bude sa to rybam viacej pacit?
Výstupky na plochých olovách sú hlavne z dôvodu lepšej prídržnosti na dne v ťažnej vode .cmeliak píše:toto su olovka do rychlejsej vody, takze to ma sluzit nato aby sa neroztocili okolo vlastnej osiferguson píše:a co ten turbulator urobi na tom olovku? bude sa to rybam viacej pacit?
diky za pripomienku, na dalsich kusoch som dal vyfuk inde, a tiez nie je taky "robusny", len som pilnickom spravil nepatrnu ryhu.k píše:pozeram na tu formu a pozeram .. ja by som vyfuk spravil v najvyssom mieste a nalievaci otvor zaviedol k spodku odliatku aby plyny ktore vo forme su unikali smerom hore.
heh, mne to tak bolo vysvetlenepájač píše:Výstupky na plochých olovách sú hlavne z dôvodu lepšej prídržnosti na dne v ťažnej vode .cmeliak píše:toto su olovka do rychlejsej vody, takze to ma sluzit nato aby sa neroztocili okolo vlastnej osiferguson píše:a co ten turbulator urobi na tom olovku? bude sa to rybam viacej pacit?