Nechcem mudrovať ale FV 2a je trošku iná. je to veľmi podobná frézka ale fv2a má ináč páčky na posuvy /aj celý stôl/ potom aj hlava je mohutnejšia. nie je to nejaký predchodca_?
Ano, také mi to vychází že to bude MAS FV1. K této verzi jsem manuál nesehnal. Klidně koupím papírovou formu pokud by ji někdo měl. Jo a mám na ni uděláno elektrické přepínání otáčení pokud by někdo potřeboval,...
brunclik píše: ↑21. 8. 2019, 8:29
Ano, také mi to vychází že to bude MAS FV1. K této verzi jsem manuál nesehnal. Klidně koupím papírovou formu pokud by ji někdo měl. Jo a mám na ni uděláno elektrické přepínání otáčení pokud by někdo potřeboval,...
Moc se přimlouvám k tomu manuálu, mám MAS FU1.
A můžu se zeptat, co tě vedlo k tomu elektrickému přepínání?
Milan
brunclik píše: ↑21. 8. 2019, 8:29
Moc se přimlouvám k tomu manuálu, mám MAS FU1.
A můžu se zeptat, co tě vedlo k tomu elektrickému přepínání?
Milan
Jj,
máš pravdu předsedo, tady je v originálu reverzační přepínač. Donutil jsi mě přečíst celý manuál, bo jsem to nemohl najít. Ne té jedničce je to řešeny tou pákou u řemenů.
Milan
Kontakotval jsem kovosvit.cz a ozval se mi velmi ochotný pán, že zkoušel hledat po všech čertech, ale že je archiv bohužel již zlikvidovaný. Nějaký pamětník říkal, že by mohlo být něco ve starém katalogu MAS. Na Internetu jsem dohledal pouze tento obrázek. Dávám k dispozici.