Nazdar,
plánuju menší sérii mosazných dílů o ploše řádově 0.5 až 10 cm2. Je to schopen někdo vypálit nebo vyřezet vodou anebo máte tip, kde poptat? Je mi jasné, že na sólo zakázku to není, ale pokud s tím někde dělají, tak bych se přifařil.
Díky, Radek
P.S.: Upraveno zadání podle druhého příspěvku. Za neznalost se omlouvám.
Pálení laserem, řezání vodou (případně leptání) z 1mm mosazi
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Mosaz moc palit laserem nejde, na leptani je to uz docela dost hrube, melo by to dost podkosene hrany.
Poptej spis rezani vodou.
RADEK
Poptej spis rezani vodou.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
Jednak nemám materiál a druhak nevím, jestli se vlezu šířkou nástroje do mezer mezi ohyby.Krutor píše:A Tvůj TRON to nevyfrézuje?
Pokud seženu plech (cca 0.25m2), je to samozřejmě varianta, ale raději bych věděl, že když zadám stokusové série, tak mi je někdo třeba do týdne udělá a já se nemusím starat.
Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
- Zdenek Valter
Mosaz řeže PLEHASO v tloušťkách 1, 2 a 3 mm za opravdu velmi slušné ceny.rawen píše:Jednak nemám materiál a druhak nevím, jestli se vlezu šířkou nástroje do mezer mezi ohyby.Krutor píše:A Tvůj TRON to nevyfrézuje?
Pokud seženu plech (cca 0.25m2), je to samozřejmě varianta, ale raději bych věděl, že když zadám stokusové série, tak mi je někdo třeba do týdne udělá a já se nemusím starat.
Radek
kontakt www.plehaso.cz
Jak psal Radek-B mosaz se řeže blbě - skoro nikdo to neumí