GPS na android

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
bobik

31. 8. 2019, 7:45

Ahoj lidi

Používáte nějakou prověřenou aplikaci na zobrazování souřenic v mobilu jen dle GPS bez připojení k internetu? Nejlépe ve formátu XY formát S-JTSK. Já už jich nainstaloval a ani jednu jsem nerozcodil, všechny vyžadovali připojení k internetu. A vždy mi to zruší aplikaci kontakty, bez kterých si nikam nezavolám.
Skvěle by bylo do apky zadat souřadnice a pak aby mi tam naběhnula šipka se měrem a vzdálenost mé současné polohy k té zadané.
daniel1984

31. 8. 2019, 8:46

Ja mám GPS Compass Navigator (od Evgeni Ganchev - cez Obchod Play) a ako som ho práve pozeral, ide aj bez dátového pripojenia
milan.83

31. 8. 2019, 9:04

já mám dvě offline GPS v mobilu - Sygic, který stojí za prd, protože mám jen bezplatnou verzi, která nemluví a pak mapy.cz. Mapy.cz aktuální pozici zobrazují, když dáš plánování trasy a zvolíš místo startu "Moje poloha". Zobrazuje se mi 50.222xxx8N, 15.03xxx18E. Ta xxx tam samozřejmě nemám, mám tam čísla.
předválečný soustruh Volman, protahovačka HMS 850, Gude MIG 192/6K, frézka F1J2
packa

31. 8. 2019, 10:32

velice dobrá je map factor navigator
bobik

1. 9. 2019, 7:33

Ta GPS Compass Navigator vypadá slibně, ale mám pocit že už jsem jí zkoušel a nerozchodil. Jinak instalace přes google pay mi nějak nejde. Napřed jsem se marně snažil tam přes wifi dostat heslo k mému účtu. Když už se konečně po několika změnách hesla se mi podaří přihlásit tak dám v PC instalaci, to mi to hlásí nainstalováno a v mobilu se nic neděje. Rád bych nějak zprovoznil propojení s PC a kopíroval rovnou instalačky na SD kartu, ale zase bez google pay nemohu prostě začarovaný kruh. Nezbude než mobil rozebrat a vyndat SD kartu. Tyhle moderní ačky mě už nebaví. Dvě hodiny utečou na něco, co by měla být pětiminutová záležitost. Jo a když dám vyhledat v mobilu na google pay třeba ty ofline mapy od seznamu, tak je nenajde ale v PC ano. Prostě vyhledávání tam je úplně v jiném pořadí nez v prohlížeči na PC.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

1. 9. 2019, 7:43

proc to delas tak komplikovane? normalne do toho dej simku a nainstaluj to.
to je nejaky stary mobil?

apky se ti mozna neukazujou protoze nejsou podporovane verzi androidu co v tom mas
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“