Solo brzda k servu?
Zkus se poptat u TG Drives, možná něco podobného co hledáš vyrábějí. http://www.tgdrives.cz/kontakt/ Optimální by bylo optat se přímo jejich servismenů.
Pozri detailnejšie , urobil som fotky z viacerých uhlov. Napravo sa nachádza brzda skompletovaná na motorickej prírube a vľavo je bez montáže.prichy píše:pro mne zajimave, zatim je to otazka nekolika tydnu ci mesicu, az bude hotova mechanika....
nedalo by se to udelat jako pruchozi (upravou?)
Nejde mi do hlavy jak to brzdí, na třecím obložení bývá u brzd přeci mnohohran a tady je jen díra, ani klínek. Nebo není vidět??
kdo nic nezkusí, nic nezíská.
Samozrejme , že je tam klin. Pri väčších rozmernejších brzdách býva tisíchran. Treba sa poriadne zamerať na platničku. Prikladám ďalšie foto.cncp100 píše:Nejde mi do hlavy jak to brzdí, na třecím obložení bývá u brzd přeci mnohohran a tady je jen díra, ani klínek. Nebo není vidět??
Pak je to jasné 

kdo nic nezkusí, nic nezíská.
ja myslim, ze ja to dobre, jak to bude aktualni a pokud to bude nutne (pocitam, ze ano, potoze Z-ko uz bude mit nejakou vahu cca 10kg a bude tam servo) tak se ozvu.
dekuji za foto.
PS: pocitam, ze nemate jen tento jeden kus?
dekuji za foto.

Prichy
Rovnakých kusov mám viacej.prichy píše:ja myslim, ze ja to dobre, jak to bude aktualni a pokud to bude nutne (pocitam, ze ano, potoze Z-ko uz bude mit nejakou vahu cca 10kg a bude tam servo) tak se ozvu.
dekuji za foto.