mosadzne valceky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
potreboval by som vyrobit mosadzne valceky dlhe cca15mm v strede priemer 4,2mm do kraja zuzovane na 2,5mm a cez cely valcek prevrtana diera 1,2-1,5mm ako vykres by som poslal slo by o vedsi pocet tak 1000-3000kusou na zaciatok mozno aj viac podla ceny
-
- Kontaktovat uživatele:
Aký je prosím termín/y? Materiál zabezpečíte? Kam treba hotové výrobky dopraviť? Akým spôsobom?
Počas práce s CNC možno fajčiť...
-
- Kontaktovat uživatele:
Neodpovedali ste na otazky.
Počas práce s CNC možno fajčiť...
Možná by nebylo od věci dát do placu nějaký výkres....Slovlik píše:nikdo viac sa neozve
A jak povrch, tolerance????
Je to strojní součástka nebo ozdobná korále???
Je to strojní součástka nebo ozdobná korále???

No jo to by taky mohlo být....z olova už se to asi nesmí dělat.....Avenger píše:to bude určitě něco na rybynějaká součást třpytky třeba
hej je to presne na rotacnu trpytku po slovensky rotacny bliskac tolerancie ta dlzka 15mm-+1mm a tie priemery tak-+ 0,2mm v pohode diera najlepsie tak okolo1,5 netreba to moc presne je to len zataz nemoze to byt z olova lebo to je moc meke a casom sa o kamene deformuje povrch by bol najlepsoe co najhladsi ja som to kedysi daval robit tvorovymi nozmy a nebolo to az take hladke preto by som chcel ci by sa to dalo spravit na nejakom cnc pomocou platkoveho noza pozdlznym sustruzenim dik za odpovede