Frézka k sostruho ASIST
Pánové nevíte náhodou, kde pořídit další jako přídavný suport k soustruhu ASIST? Někde jsem viděl přídavný suport, přidělaný místo nožové hlavy a dalo se tak frézovat přímo na soustruhu, že do slíčidla byla dána rovnou frézka a do přídavného suportu byl upevněn materiál.
Nechci kupovat něco extra, nejsem strojař ani se tím neživím. Jen občas bych potřeboval něco fréznout a nchci někoho tím obtěžovat, nebo to dokonce někam posílat.
Uvítám jekékoli rady laiků i odborníků. Díky.
Nechci kupovat něco extra, nejsem strojař ani se tím neživím. Jen občas bych potřeboval něco fréznout a nchci někoho tím obtěžovat, nebo to dokonce někam posílat.
- Zdenek Valter
Byl a je support k promě.potraviny píše:Pánové nevíte náhodou, kde pořídit další jako přídavný suport k soustruhu ASIST? Někde jsem viděl přídavný suport, přidělaný místo nožové hlavy a dalo se tak frézovat přímo na soustruhu, že do slíčidla byla dána rovnou frézka a do přídavného suportu byl upevněn materiál.
Jinak to nabízí i člen fóra tumlík.
Je to "Milling Attachment" a mozes si ho objednat napriklad z:potraviny píše:Pánové nevíte náhodou, kde pořídit další jako přídavný suport k soustruhu ASIST? Někde jsem viděl přídavný suport, přidělaný místo nožové hlavy a dalo se tak frézovat přímo na soustruhu, že do slíčidla byla dána rovnou frézka a do přídavného suportu byl upevněn materiál.
http://www.arceurotrade.co.uk/Catalogue ... Mini-Lathe
alebo z LMS. Ja ho mam, da sa s tym frezovat.
Práce fšeho druhu (hlavně závity)
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
Je to moc pěkný, jen ty prachy. Nejdřív musím něco naškudlit. Pro mě 4200,- je dost. Jinak chlapi díky za rady, hned si stránku s tím supportem uložím a až naplní tak rozbiju prasátk, tak objednám.
Tak tohle nemá chybu http://www.arceurotrade.co.uk/Catalogue ... Mini-Lathe
Zaujalo ně to dig.odměřování. Máte někdo zkušenosti s objednáváním. Do toho bych šel hned.
Zaujalo ně to dig.odměřování. Máte někdo zkušenosti s objednáváním. Do toho bych šel hned.
Ak myslis to Sieg DRO, tak to mam na sustruhu ale nadseny nim nie som (a asi bude do roka na predaj za zlomok cenypotraviny píše:Tak tohle nemá chybu http://www.arceurotrade.co.uk/Catalogue ... Mini-Lathe

Z objednavanim z arceurotrade mam dobre skusenosti, bezne veci sa daju objednat rovno cez e-shop, kde ti rovno spocitaju cenu dopravy, doprava trva extremne kratko (v utorok vecer objednas a v piatok to mas doma), platba PayPal. Na velke veci (napr. sustruh) sa dojednava cena mailom.
Jen nevím co je to platba PayPal . Předpokládal jsem, že mi to pošlou dobírkou, nebo tak něco.
Jinak ohledně těch převodový kol co nabízejí, nevíte náhodou z čeho jsou vyrobeny? Nejsem znalec cizích řečí, (jsem osoba dříve narozených).
Jinak ohledně těch převodový kol co nabízejí, nevíte náhodou z čeho jsou vyrobeny? Nejsem znalec cizích řečí, (jsem osoba dříve narozených).
platba přes PayPal - musíš si založit účet na paypal.com tam zadáš svojí adresu, číslo platební karty (která ale musí podporovat platby přes internet), a pak z toho můžeš lidem posílat peníze.
www.tc-pipa.wz.cz
Ked nakupujes zo zahranicia, tak sa plati vopred. Mozes platit aj kartou ale PayPal je myslim viac pouzivany. Doprava je draha ale v konecnom dosledku je tovar podstatne lacnejsi ako u nas, takze si myslim ze sa to oplati nastudovat a zacat nakupovat aj na ebayi, atd.potraviny píše:Jen nevím co je to platba PayPal . Předpokládal jsem, že mi to pošlou dobírkou, nebo tak něco.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
potraviny píše:Je to moc pěkný, jen ty prachy. Nejdřív musím něco naškudlit. Pro mě 4200,- je dost. Jinak chlapi díky za rady, hned si stránku s tím supportem uložím a až naplní tak rozbiju prasátk, tak objednám.

Toho pána co je vyrábí trochu znám a je s ním docela rozumná řeč

Poslední cena byla 3500,- a dva kusy na aukru byly skoro měsíc za 3200,-
Občas ho vídám tak se můžu poptat jestli ještě něco má ,kdybys chtěl

To by už možná šlo za tu cenu. Na to co já potřebuju by plně stačilo.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak situace vzhledem k objednávkám k 19.9.je taková:jeden volný poslední kus s upínacím otvorem na MN80.Pokud bys měl zájem tak by byl k mání pokud ne tak budou další ale s největší pravděpodobností až po vánocích 

"JÁ TO TEDY BERU, ŠÉFE"Tak tedy jdu do toho, napiš mi kontak nebo tel. a domluvíme se.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
napiš mi SZ nebo email ,mám ho v profilu a domluvíme se
mám opravdu poslední kousek a ten jsem si původně chtěl nechat k mojí MN80 až půjde do světa tak aby měla nějakou výbavu jak nevěsta
Pokud ho budeš chtít tak ti ho přenechám , nějaký budu stejně ještě dělat tak si nechám z další várky

Pokud ho budeš chtít tak ti ho přenechám , nějaký budu stejně ještě dělat tak si nechám z další várky