Dobrý den, má někdo osobní zkušenosti se zmíněnými KM ? Existuje u některého z nich nějaký "mimokatalogový" háček ?
za poznatky díky.
57hs22 / / sx23-2727
-
- Kontaktovat uživatele:
no ceny v microcone sa diametrale lisia,typ-od typu, tie ktore maju v cenniku na stranke su lacne lebo su casto pouzivane takze sa ich oplati zobrat,ostatne su cenovo tak ako na cncshope,alebo gravirovanie.sk
No ono to není jenom o ceně, vyšší cena automaticky neznamená, že ta dražší věc je lepší, že robokop s krokáči microcon neudělal nějakou dobrou skušenost, tak to tady už bylo od něho napsané. Třeba na krokové motory z cncshop 1,9Nm jsem už několikrát slyšel od lidí, kteří je mají ve svojich frézkách zabudované, jenom chválu a kamoš je má taky zabudované ve frézce, a naprostá spokojenost a k nim používá drivery z cncshop, a já tu stejnou kombinaci mám nachystanou pro novou frézku
Rosta.

-
- Kontaktovat uživatele:
no myslel so mto tak ze tie u nich preferovane motory maju oela nizsiu cenu, nie kvalitu, inak mam tiez microcon SX23-2525 myslim a sice niesu na stroji zatial ale nevidim vnich problem, a to mam len H2 driver, s profi driverom by to bolo este lepsie urcite...
inak sa mi zda ze motory z gravirovanie maju mensie prudy pri rovnakom momente, podla udajov, ci to je pravda neviem,potom by mali mat zase vyssie napetie,ak maju mat rovnaky vykon....
inak sa mi zda ze motory z gravirovanie maju mensie prudy pri rovnakom momente, podla udajov, ci to je pravda neviem,potom by mali mat zase vyssie napetie,ak maju mat rovnaky vykon....
Víš, ty papírové údaje, na ně bych se zas tak moc nespoléhal, jediná realita je vyskoušet ty krokové motory v reálném provozu tj. na frézce a třeba jak už jsem psal ty 1,9Nm z cncshop tak, ty jsem sám viděl v reálném provozu u kámoše , a pár známých je taky má ve frézkách a frézují bez problému hliník, takže jsou pro hobby víc než vhodné, tím ovšem netvrdím, že jiné krokové motory nejsou vhodné, ale jak už jsem psal, nespoléhat 100% na psané údaje a navíc jak jednou psal Pupák, používat krokové motory cca 3x větším krout'akem, než by byl minimální možný krout'ák pro pohyb frézky, při kterém by dokázala ještě frézovat
Rosta.