Hledám programátora

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
PavelZ

6. 10. 2009, 9:10

Následující poptávka nikterak nesouvisí s CNC, nicméně si myslím, že toto forum navštěvuje mnoho lidí, kteí by mohli potencionálně splnovat moje potřeby.
Hledám programátora, který by ode mne převzal komplet projekt softwaru pro zpracování geodetických dat. Na projektu už pracuji od roku 2002. Z počátku to byl výborný zdroj přivýdělku, ale poslední 2 roky nemám moc času se tomu věnovat, tak to spíš udržuji a to ještě s velkýmm zpožděním a víceméně v rámci kamarádství s investorem. Poslední dobou se však požadavky na rozšíření stupnují a po dohodě se snažím najít někoho, kdo by to převzal, abych nebrzdil vývoj a především ekonomickou bilanci tohoto projektu.
Program je komplet psán v MSVC 6, na bázi MFC Doc-View architektury, ale dá se poměrně snadno převést na vyšší Visual Studio. Upozornuji, že já jsem strojař a programování mám jenom jako zálibu, takže celá záležitost není tak obtížná, vyžaduje ale kromě programátorských zkušeností i trochu té matematiky pro různé transformace. Já mám jedinou podmínku, a to je solidní jednání. Předání projektu by bylo formou dlouhodobější spolupráce, investor nemá zájem na velkých nákladech tohoto procesu = při požadavku na úpravu či doplnění nějaké části poskytnu základní informace o vazbách, nasměruju a vlastní implementaci už provede dotyčný + inkasuje za odpracované hodiny. Hodinovka je ale lidová (je to kamarád), já si počítám 350 za hodinu a rozhodně neúčtuji hodiny navíc nebo hodiny, kdy po sobě něco chybnýho opravuji. To je pro mne ta solidnost. Co jsem s tím člověkem mluvil, tak pokud bude odvedená práce kvalitní, nebude problém dohadovat nové ceny.

Zde http://www.geoobchod.cz/thales/transform.htm si mohou zájemci stáhnout demo a kouknout, o co jde. Více když tak do SZ.
PavelZ

11. 10. 2009, 5:20

Vyřešeno,poptávka již není aktuální.
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“