Poznáte tento stroj?
spravne, je to JB 61
od firmy J B Machinery Store & Job Works z indie
kedze bude nemozne zohnat nahradne diely, tak moc vysoku cenu necakaj.
ale kedze koli korone sa dost ludi doma nudi, tak sa toho mozno niekto aj ujme, keby si nebol za hranicami tak by som sa s tym zabavil aj ja
od firmy J B Machinery Store & Job Works z indie
kedze bude nemozne zohnat nahradne diely, tak moc vysoku cenu necakaj.
ale kedze koli korone sa dost ludi doma nudi, tak sa toho mozno niekto aj ujme, keby si nebol za hranicami tak by som sa s tym zabavil aj ja

prepac, nic narodnostne, ale ceske alebo slovenske zlate rucicky vo vztahu k vyrobe vo fabrikach a este za tvrdeho sociku ?
ked sa vacsina ceskoslovenskeho naroda starala len o to ako najlepsie odflaknut?
to plati jedine ked si tie zlate rucicky robia nieco pre seba, napriklad opravovanie a vylepsovanie nekvalitnych skodoviek z tej doby na chodniku pred barakom, ale nie ked cvakas hodiny vo fabrike
ked sa vacsina ceskoslovenskeho naroda starala len o to ako najlepsie odflaknut?
to plati jedine ked si tie zlate rucicky robia nieco pre seba, napriklad opravovanie a vylepsovanie nekvalitnych skodoviek z tej doby na chodniku pred barakom, ale nie ked cvakas hodiny vo fabrike

Československo záleží v jakém roce.
V 50. letech snad, to jelo ještě setrvačnosti po znárodnění, viz. nápisy na těch strojích jako KAMENÍČEK, VOLMAN.
Koncem 60. let začlo zaostávat.
Např. i ta slavná SV18RA už byla zaostalá v době výroby, např. nemá spojku..
Zaostávání myšleno vůči Západu.
V 80. letech už zaostávalo dost.
V 50. letech snad, to jelo ještě setrvačnosti po znárodnění, viz. nápisy na těch strojích jako KAMENÍČEK, VOLMAN.
Koncem 60. let začlo zaostávat.
Např. i ta slavná SV18RA už byla zaostalá v době výroby, např. nemá spojku..
Zaostávání myšleno vůči Západu.
V 80. letech už zaostávalo dost.
MAS FU2A, TOS SM16A
Strojárske fabriky v Indii kedysi stavali angličania a to bývala za kráľa Georgea strojárska veľmoc, za Elišky druhej to s nimi ide posledných 70 rokov dolu vodou.
Dnešnú indickú produkciu by som neriskoval, stačilo mi počuť story kolegu po návšteve indickej zbrojovky
Dnešnú indickú produkciu by som neriskoval, stačilo mi počuť story kolegu po návšteve indickej zbrojovky
Věc se má tak,že bych si rád něco koupil a napadlo mě,že bych ho prodal. V práci mi říkali neprodávej, to už neseženeš. Ale já s ním stejně nebudu nikdy dělat, tak by byla škoda, aby ležel doma. Určitě někomu udělá radost. Mě se taky líbí, ale když s tím vůbec neumím? Preferoval bych nadšence, než překupníka, ale také proto jsem šel sem mezi odborníky, protože ani s cenou si nevím rady. Dám tomu čas a uvidíme jak to dopadne. Třeba nakonec zůstane doma.