CRT monitor 21"
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ty jo, to uz je let co jsem svoje dve 21 eiza vyvezl na sbernak... Muzes mi prosim prozradit k čemu to maš? Petibnc kabel na vga v 199x asi dva tácy, ježiši...
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
pětibnc kabel k monitoru bych doma nejspíš našel. Bylo mi ho kdysi líto vyhodit, co kdyby

Jako v té písničce, co zpívá Suchý: " Koupil jsem si knot, snad mi přijde vhod, vložím ho do krabice"....

Nějaký rozumný důvod proč nepořídit za pár korun placku?
Mám doma skoro novou asi 19" CRT, ale dal jsem ji na půdu hned jak byla možnost pořídit slušné LCD.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Ja osobne používam starší Phillips 298P4QJEB, ten už ale určite nie je v predaji. Môžem sa naň dívať hodiny v kuse, keď som mal CRT, tak ma z neho po hodine bolela hlava. Mám ešte notebook, keď robím na PC a potom sa pozriem na display notebooku, tak je to poriadny rozdiel, hlavne vo farbách.
Ale niekomu zasa môže viac vyhovovať CRT, ešte na strednej sme mali jeden 24" CRT monitor, nepamätám si presné rozlíšenie, ale bol to približne ekvivalent dnešného "2k" a obrazovka bola plochá, nie vydutá ako na tých obyčajných. Ten sa mi celkom pozdával, ale na manipuláciu s ním bolo treba dvoch chlapov
navyše pomer strán 4:3 moc nemusím
Ale niekomu zasa môže viac vyhovovať CRT, ešte na strednej sme mali jeden 24" CRT monitor, nepamätám si presné rozlíšenie, ale bol to približne ekvivalent dnešného "2k" a obrazovka bola plochá, nie vydutá ako na tých obyčajných. Ten sa mi celkom pozdával, ale na manipuláciu s ním bolo treba dvoch chlapov

Tos C45-2000
Co úhly hlavně ve vertikální rovině? Tam obecně (na pozorovacích úhlech) končí všechny LCD.... Proto CRT.
Špatné nastavení. Pokud se nastaví obnobovací frekvence 80Hz a více, nemůže pak bolet kedlubna. Většinou...