Technická příručka obrábění SANDVIK
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Technická příručka obrábení SANDVIK (soustružení, frézovaní, vrtání...) pro správne zvolení nástroju, rezných podmínek a mnohem více.
Z knihy se mnoho i naučíte a bude Vám doživoním pomocníkem.
Po vystudováni moje cesta vedla jinym směrem a tak tahle kniha, by si zasloužila ten správny směr.
Je neprodejná v obchodech nebo na e-shopech!
Je to kniha z roku 2005, ale je nová, žádné poškození.
Já chci 500kč, ale osobní odběr v ČB, kdo dá víc, prosím:)
Z knihy se mnoho i naučíte a bude Vám doživoním pomocníkem.
Po vystudováni moje cesta vedla jinym směrem a tak tahle kniha, by si zasloužila ten správny směr.
Je neprodejná v obchodech nebo na e-shopech!
Je to kniha z roku 2005, ale je nová, žádné poškození.
Já chci 500kč, ale osobní odběr v ČB, kdo dá víc, prosím:)
Naposledy upravil(a) arbeidar dne 13. 6. 2020, 11:13, celkem upraveno 3 x.
nechci slevu zadarmo
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Knihu jsem dostal po skoleni zaklady programovani, kde mi ukazali jak se to dela i v praxi. No najit si praci, kde je mozne se zaroven ucit a ziskavat potrebnou prax je hodne tezky a tak postupem casu sem se na to vysral a kniha mi ostala v sufliku. Za ten cas jsem vsechno zapomnel a myslim ze je nemozne, aby mne nejaky zamestnavatel zacal ucit a tolerovat moji nevzdelanost.
Knihu nevyhodim a do antikvariatu se taky nehodi, proto jsem psal sem, ze nekdo bude mit zajem.
Co dnes clovek, muze dostat zadarmo?
Knihu nevyhodim a do antikvariatu se taky nehodi, proto jsem psal sem, ze nekdo bude mit zajem.
No jestli ono neni nakazene uz od zacatku, nejak si pamatuju prvni cenovy vystrel...
Kdybys napsal daruji, treba za stangli salamu, nedelali bychon si furt srandu
Kdybys napsal daruji, treba za stangli salamu, nedelali bychon si furt srandu

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Je až neuveřitelné jaká drzost se skrýva, v některych lidech. Kdyby jsem za knižku ptal nekolik tisic korun neřeknu, ale posranej 500 kč, jak je pro někoho hodně, tak ať jsem ani radši nepíše.
Je to knižka plná technických informací, tedy to není nejakej blábol od Hayeka.
Asi začnu uvažovat, že se vrátim k mé první profesi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Su typy ludi ktori sa hodne veci vedia naucit sami z vlastnej iniciativy vo svojom volnom case, pretoze chcu...arbeidar píše: ↑18. 6. 2020, 5:06 Knihu jsem dostal po skoleni zaklady programovani, kde mi ukazali jak se to dela i v praxi. No najit si praci, kde je mozne se zaroven ucit a ziskavat potrebnou prax je hodne tezky a tak postupem casu sem se na to vysral a kniha mi ostala v sufliku. Za ten cas jsem vsechno zapomnel a myslim ze je nemozne, aby mne nejaky zamestnavatel zacal ucit a tolerovat moji nevzdelanost.
Jo je to neuveritelna drzost ze to nikdo nechce.arbeidar píše: ↑18. 6. 2020, 6:03Je až neuveřitelné jaká drzost se skrýva, v některych lidech. Kdyby jsem za knižku ptal nekolik tisic korun neřeknu, ale posranej 500 kč, jak je pro někoho hodně, tak ať jsem ani radši nepíše.
Je to knižka plná technických informací, tedy to není nejakej blábol od Hayeka.
Asi začnu uvažovat, že se vrátim k mé první profesi.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz