Ebay
Já Ti to klidně objednám. Ale zbytečně se to prodraží o poštovné po Česku.
Teď je ještě otázka po jakém počtu to chceš objednat. Dva kusy jsou spolehlivě pod celním limitem. Nějaké 3-4 kusy by ještě možná mohly projít bez výpalného.
Je tam sice poštovné nějakých 50 Kč, ale to není tak strašné, tak by bylo lepší to vzít na víc dodávek a neriskovat tak poplatky Poště a státu.
Teď je ještě otázka po jakém počtu to chceš objednat. Dva kusy jsou spolehlivě pod celním limitem. Nějaké 3-4 kusy by ještě možná mohly projít bez výpalného.
Je tam sice poštovné nějakých 50 Kč, ale to není tak strašné, tak by bylo lepší to vzít na víc dodávek a neriskovat tak poplatky Poště a státu.
- Zdenek Valter
To přeci nemusí když mu to pošleš na jeho jméno a adresu ne?
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
to si nemyslím, když jseš registrovanej a dám buy now, tak se automaticky přesměruje na paypal, zacálneš to a do 5 min, vyjede někde ve skladu klidně na druhé straně číny než je obchodník lístek s adresou a pindama, nějakej číňan to zabalí, lístek nalepí, hodí na jezdící pás a jak se to oskenuje tak ti dojde "your order is being shipped" a číslo (a dokonce je možné že už v tom ten lidskej článek ani není), cca takhle nějak to funguje v kostce ostatně i u nás. Dost pochybuju, že by nějaký obchodník řešil zapeklitej logistickej problém s jinou adresou než kdo to koupil, ale možná se pletu

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
pokud mas nastaveny vice jak jednu adresu, bude ti nabidnuto na vyber
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
jo aha takhle, ani jsem nevěděl že je to možné po skenování občanky, rodného listu a spárování s paypal kde to musí taky sedět na jméno
http://www.tumlikovo.cz/
- Zdenek Valter
No to ale nesmíš - jen si to dáš do košíku, při dokončení (Go to Checkout) změníš adresu k doručení. Pay palu či příjemci je to šumák jen když máš dostatečný kredittumlik píše: ↑16. 8. 2020, 7:16to si nemyslím, když jseš registrovanej a dám buy now, tak se automaticky přesměruje na paypal, zacálneš to a do 5 min, vyjede někde ve skladu klidně na druhé straně číny než je obchodník lístek s adresou a pindama, nějakej číňan to zabalí, lístek nalepí, hodí na jezdící pás a jak se to oskenuje tak ti dojde "your order is being shipped" a číslo (a dokonce je možné že už v tom ten lidskej článek ani není), cca takhle nějak to funguje v kostce ostatně i u nás. Dost pochybuju, že by nějaký obchodník řešil zapeklitej logistickej problém s jinou adresou než kdo to koupil, ale možná se pletu![]()

- Zdenek Valter
- Zdenek Valter
No nevím, já si většinu věcí nechám posílat do práce. 

- Zdenek Valter
Jinak - pokud to Mex nebude moci objednat rovnou na Honzu můžu to udělat já.
Ahoj nemohl by mi někdo objednat z ebaye tohle, popřípadě neválí se někomu v šuplíku?
https://www.ebay.com/itm/Fluke-DSP-CAL- ... SwafZeuhyn
S clem a dph pocítám, s úplatou vstřícnému kolegovi také, cash, tekutá, technika...
https://www.ebay.com/itm/Fluke-DSP-CAL- ... SwafZeuhyn
S clem a dph pocítám, s úplatou vstřícnému kolegovi také, cash, tekutá, technika...
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz