VR 2 - výměna

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
trnkav

12. 12. 2020, 6:10

Z neutuchající potřeby syslit jsem si asi před 3 roky opatřil vrtačku VR2. Do dnešního dne jsem ji ani nezapnul, asi ani nezapnu, protože není důvod. Prodávat ji nechci, protože utracené peníze jsou již promlčeny a v momentě kdy se mi objeví hotovost v ruce, bude znárodněna ve prospěch blaha rodiny.
Měl bych zájem o cnc frézku na dřevo s rozměry A3, popřípadě laser aby uměl řezat alespoň 4 mm překližku. Možná i 3D tiskárnu. Sice nevím co s tím, ale děcka o tom stále mluví.
Díky
MN 80, R 12, Mazak QT8, VR2, V20, LR2, UME 200-2x, KV-250,
pidi

13. 12. 2020, 8:05

Ahoj. No ale kdyby jen přeci došlo k prodeji, kolik by koštovala? Do budoucna bych v dílně nějakou ubytoval.
radek01
Kontaktovat uživatele:

14. 12. 2020, 10:37

Zdravím,
jeden laser na vyřezávání máme doma navíc, zvládne i překližku 6 mm (je tuším 600 x 400mm, mám k němu i čerpadlo, kompresor a vylepšené chlazení, možná i počítač).
VR2 by se mi hodila, otázkou je odkud jste, aby doprava vrtačky nevyšla na nekřesťanský peníz :).
Děkuji za informaci.
radek01
Kontaktovat uživatele:

14. 12. 2020, 10:55

Už jsem si všiml bydliště (jsem zmatený, to bude ten adventní čas :D ).
Odpovědět

Zpět na „Prodej“