Štítky Mars
- Zdenek Valter
Jo pokusím se najít wordovský soubor.
Je to na ty nejmenší šuplíčky.
Je to na ty nejmenší šuplíčky.
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Jasně, jen je to dělané ještě v Micrografx Designeru, takže asi neupravíš, proto to pdfko 

- Přílohy
-
- Micrografx Designer 9.0 - Mars šrouby 1.pdf
- (17.7 KiB) Staženo 402 x
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
V dávných dobách, ještě za komoušů, jsem si dělal štítky Propisotem. Dneska bych to udělal v AutoCADu za zlomek času. Ještě asi jednu skříňku s malými šuplíky mám, ale už se v ní neskladují odpory a kondíky. Už dávno nebastlím.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Připomněl jsi mi jak jsem první kreslil já, písmenková šablona pro technické kreslení a takové ty šílená trubičková pera na tuš do násadky s drátkem 

Ne bylo, furt je, lisovací dutinky na vodiče

Ten soft furt mám, je to historie ale i na sedmách fachčí. Kdyby někdo s masochistickými sklony měl zájem, nahraju to někam na uložto. Já v tom umím, první verze kdysi běhala na win 3.11 a bylo to to jediné co bylo slušné, takže to používám.
ja vemu https://www.dymo-stitkovace.cz/stitkova ... ?ItemIdx=1 a nalepim
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
-
Ja som tento problém riešil asi pred rokom. Problémom je, ako logicky usporiadať väčšie množstvo spojovacieho materiálu. Ak by som urobil štítky iba na to, čo zrovna mám doma, budem časom prekladať všetko v šuflíkoch hneď potom, ako dokúpim ďalšie skrutky. Tak som na tie skrutky, ktoré používam často (inbus, 6 hran, zapustené...) urobil štítky pre celú radu v rozsahu od M2 do M10. Tento spojovák je v malých MARS šuflíkoch. Potom mám skrinky s väčšími šuflíkmi, kde sú menej časté druhy spojováku v zipsovacích vreckách a na šuflíku je nápis označujúci konkrétnu skupinu (napr. metrické mosadz).
Štítky som robil vo Worde, prikladám vzorových pár v súbore v prílohe. Docx priložiť nejde, takže pdf.
Štítky som robil vo Worde, prikladám vzorových pár v súbore v prílohe. Docx priložiť nejde, takže pdf.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
- Zdenek Valter
No musíš to skovat do zipuzverodoktor píše: ↑13. 12. 2020, 5:05 .......
matice stitky.pdf

- Přílohy
-
- stitkyMars.zip
- Štíky na Mars v zipu
- (534.19 KiB) Staženo 273 x
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován