Prodám kalící pec ZEZ HN3/3-viz prospekt.
Je to projekt,kterej mi už pět let leží v garáži a překáží,tak pro někoho,kdo si udělá tři dny času a vyrobí z toho přístroj.
Mechanicky celá,ale omlácená,šamoty uvnitř popraskané,ale nevypálené-pec pracovala jen málo a na malé teploty,proto jsem ji také kdysi koupil. Takže by bylo dobré před zprovozněním vyzdívku poopravit,anebo pec rozebrat,a šamoty dát nové-novou sadu k tomu mám a dám,stejně jako keramické vývodky od spirál(někde byly i spirály a termočlánek do 1000°C assr relé 50A,ty musím ale pohledat-neslibuju,že vše hned najdu).Není k tomu původní regulace,která byla stejně velká jako pec-tu jsem už před lety zahodil,stejně by to s ní dnes nikdo neprovozoval. Ostatní komponenty k tomu jsou vč. orig.misky z nespalitelky na dno,předek je sundaný kvůli úspoře místa. Více viz obrázky .Cena k jednání 7000,-ale můžeme měnit i za něco jiného,než jsou prachy.Příkon 5,5kw.
malá kalící pec komorová
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash