Houby s voctem rozdejchal. To že několika lidem napíšu draze získané poznatky z cizích diskuzí patřících k tématu a někdo to jedním klikem klidně jako buran smázne místo aby to jako admin rozdělil a přesunul kam to patří, tak to se rozdejchat nedá. Je potřeba stále vidět, že to je forum Robokopa a robokopův problém, koho si zvolil za admina.
Byl bych debil, kdybych sem psal další poznatky dál když vím, že se tu bezhlavě maže. Napsat poznatek stojí čas a nějakou energii. Robokopovi jsem napsal zda to míní řešit, odepsal že nemíní, čímž jasně dal najevo, že o moje příspěvky nestojí. Opakuji, je to jeho server, jeho problém.
Pokud napíšu další příspěvek, bude to do mého vlastního blogu, kde vím že to nikdo nesmázne. To se mi zatím osvědčilo nejlépe jak v modelařině, tak v letectví, tak na webu o půstech. Mezi modeláři se to řeže pravidelně odedávna, mezi letci od chvíle co vznikly odboráři kterým Tvrdík podepsal kolektivní smlouvu. Mimochodem zas jde jen o prachy. Sem ta prasečí chřipka přišla až před několika dny

Takže nic jsem nerozdejchal, jsem pouze nad věcí a až dodělám školu, budu psát tam, kde mi to nikdo nesmaže.. Témat a dotazů od lidí je spousta, věřím že to bude blog minimálně s jedním článkem denně:) Tím zároveň oznamuji, že v žádném případě neplánuji konkurenci tomuto foru ale chci udělat něco jako čistý průvodce stavbou CNC. Můj názor je, že kdyby tu Robokop vzal opratě pevněji do ruky, že by tu nebylo tolik balastu a mohlo tomu tak být zde.. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam.. To, co psal Pupák, že mu několik lidí týdně napíše chci stavět poraď co mám stavět, to tu jistě potvrdí každý, kdo postavil více než jeden stroj a mát u více příspěvků. Být dnes začátečník, zachovám po zběžném shlédnutí tun balastu v tomto foru navlas stejně. Zkuste se vžít na chvilku do kůže začínajícího člověka, který se pokouší v tomhle hnoji hledat nějaké informace ke stavbě. Logicky to za chvíli vzdá a napíše "stupidní dotaz" těm lidem, u kterých nabyde dojmu že by něco mohli umět a poradit. Podíváme li se však na jeho dotaz z hlediska výše uvedeného, tak on už tak stupidní není, ba naopak, napsat jedincovi o kterém si myslím že něco už zmáknul, je tou nejrychlejší cestou jak začít..