CNC soustruh

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
kuky281

22. 6. 2021, 1:28

IMG_20210622_140941_6.jpg
IMG_20210622_141001_2.jpg
Prodám CNC soustruh domácí výroby. Vřeteno je ze soustružnického automatu A20, průchod vřetene 20mm, upínání vřetene pneumatické s popotahováním materiálu. Systém Mach 3. Rozměry cca 120x90x110cm. Cena 55000Kč.

Prodám CNC soustruh domácí výroby. Vřeteno je ze soustružnického automatu A20, průchod vřetene 20mm, upínání vřetene pneumatické s popotahováním materiálu. Systém Adtech. Rozměry cca 120x90x110cm. Cena 75000Kč.
IMG_20200821_074412_1.jpg
IMG_20200821_074420_8.jpg
elaxes

22. 6. 2021, 2:43

Nazdar,

Mal by som 4 otázky.

1. Dá sa do toho poslat program z camu
2. Je možné namontovať sklucovadlo? Bez nejakých zložitých úprav.
3. Máš na vreteni enkoder, je možné na tom rezať závit?
4. Jaké to má rozjazdy. V jednotlivých osiach a max otáčky vretena.

Pošli mi číslo do mailu alebo SZ, zavolám ti. Hladám nejaký menší cnc sústruh k nám do firmy.

Dikes
kuky281

22. 6. 2021, 3:36

ahoj
1 poslat se dá
2pouze klestíny
3 enkoder ano
4 tipuji Z250 X250
ten stím Mach 3 je spíš pro garážistu ten adtech je lepší jestli umí zavity to nevím nezkoušel jsem
stavěl jsem to pro sebe delal jsem na tom různé kroužky trubičky čepy ted jsem v důchodu a již je nevyužiji
Odpovědět

Zpět na „Prodej“