silvestrovske frezovanie
konecne su tu sviatky. cas ked treba dobehnut vsetko zameskane.
tu je moja prva masinka. pracoval som na nej presne rok plus studium fora cca 2 roky. a vdaka sviatkom sa to uz hybe.
zaklad je z polymerbetonu. lin. vedenia, gul. skrutky, 5fazove vexty, mach3, teknomotor.
som stastny ze konecne patrim k vam. vdaka vsetkym ktory sa bud priamo, alebo aj nepriamo podielali na stavbe.
P.S nezabudnite na porekadlo ,,ako na novy rok tak po cely rok''. takze zajtra podme po vytriezveni vsetci frezovat, sustruzit atd.
tu je moja prva masinka. pracoval som na nej presne rok plus studium fora cca 2 roky. a vdaka sviatkom sa to uz hybe.
zaklad je z polymerbetonu. lin. vedenia, gul. skrutky, 5fazove vexty, mach3, teknomotor.
som stastny ze konecne patrim k vam. vdaka vsetkym ktory sa bud priamo, alebo aj nepriamo podielali na stavbe.
P.S nezabudnite na porekadlo ,,ako na novy rok tak po cely rok''. takze zajtra podme po vytriezveni vsetci frezovat, sustruzit atd.
s tym stolom mas pravdu. podcenil som to. ale teraz je to uz docasne
dobre. su tam vystuze a zakladna je rozsirena. predtym mi to skakalo po celej dielni.
video dam na buduci rok. skusal som, no nepreslo. pripravim nejake kratsie. inak tie vexty su brutal. kto ich ma, vie o com hovorim.
vsetko dobre
dobre. su tam vystuze a zakladna je rozsirena. predtym mi to skakalo po celej dielni.
video dam na buduci rok. skusal som, no nepreslo. pripravim nejake kratsie. inak tie vexty su brutal. kto ich ma, vie o com hovorim.
vsetko dobre
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To je pěkná skladbička. To bude časem valit i dural.cenco píše:zaklad je z polymerbetonu. lin. vedenia, gul. skrutky, 5fazove vexty, mach3, teknomotor
Co se týče toho polymerbetonu - mám takovou ideu místo polymerbetonu celou portálku přišroubovat na železobetonovej panel, tloušťka klidně 10-15 cm. Získalo by to torzní tuhost, a možná by to mohlo zklidnit celý chod. Je to blbost?
Petr Spáčil
pripajam nejake videjko. skusal som 50m/min. tam uz straca krok. tak okolo 42m/min to ide stabilne. ale realne sa ta rychlost neda pouzit. aspon nie pri rozm. stola 300x480.
krutak presne neviem. je to napajane origo drivermi super vexta. tie su napajane trafom 100v/1kW. motor ma 500kr/ot + menic umoznuje 1/2 krok.
krutak presne neviem. je to napajane origo drivermi super vexta. tie su napajane trafom 100v/1kW. motor ma 500kr/ot + menic umoznuje 1/2 krok.
- Přílohy
-
- MVI_0051.avi
- (13 MiB) Staženo 629 x
presne, motory sa nehreju, nepistia v klude, aj v chode je to tiche. nastavenie v machu dam zajtra.
prve testy boli este o triedu lepsie. ale odvtedy som uberal prud do motorov cca o tretinu a miesto pc som pouzil ntb. je to pomalsie, avsak stale nemam predstavu naco taka rychlot. ved ledva stiham zastavit pred koncakom. v paxi(vlastne prax este iba naberam) mam nastavene 10m/min. ake nastavenia mate vy chalani?
prve testy boli este o triedu lepsie. ale odvtedy som uberal prud do motorov cca o tretinu a miesto pc som pouzil ntb. je to pomalsie, avsak stale nemam predstavu naco taka rychlot. ved ledva stiham zastavit pred koncakom. v paxi(vlastne prax este iba naberam) mam nastavene 10m/min. ake nastavenia mate vy chalani?
Teda ta rychlost je úžasná, spadla mi brada. Smím se zeptat na označení těch motorů a stoupání šroubů Na kolik ty pohony vyšly? Fakt dost dobrá práce.
pre bobik: pripajam nastavenie v machu
pre AcemanLB: tu je link. su to tie motory. s trochou stastia sa to da kupit
za tu cenu aj na ebay. stupanie skrutiek x16mm, y10mm, z5mm.
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?t=1168
pre AcemanLB: tu je link. su to tie motory. s trochou stastia sa to da kupit
za tu cenu aj na ebay. stupanie skrutiek x16mm, y10mm, z5mm.
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?t=1168
- Přílohy
-
- text_test.rar
- (11.01 MiB) Staženo 344 x
-
- Mach3Mill_fjg.rar
- (7.16 KiB) Staženo 295 x