Meridlo vakua na hluboke vakuum.
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Shanim meridlo na hlubsi vakuum. Tj. Manometr je k tomuto ucelu moc hruby. Potrebuju alespon o dva rady dal. Tzn. penning, ionization a jine principy. Potrebuju to pred turbomolekularku a difuzky...
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mám nějaké nepoužité Edwards AIM (aktivní inverzní magnetrony) To je k turbomolekulárce asi ideální měřák. Tuším, že to má rozsah 1 x 10-2 až 1 x 10-9 mbar.
Cena 5k/ks, nebo i výměna za něco strojo-elektro (nebo úplně něco jiného, já se seru do všech oborů
Cena 5k/ks, nebo i výměna za něco strojo-elektro (nebo úplně něco jiného, já se seru do všech oborů

Má to analogový výstup, tak si na to připojíš nějaký ukazatel. Co přímějšího chceš?
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pixlu kterou postavim na stul a hned vidim, tu k tomuhle budu muset bastlit a to se mi uz nevyplati. Byt to v tehle cene komplet tak ok. ale tohle by cely aparat komplikovalo, indikator, jeho napajeni, dalsi zdroj, dalsi investice, nedostatek prostoru atd...
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
robokop: To mi sice nepřipadá jako žádný problém, ale je to tvoje věc. Jediné co bych ještě mohl udělat, že ti to nechám za tvoji cenu a ten zbytek můžeš brát jako sponzorský dar na provoz fóra.