Krokove motory prodam
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj
Rad bych prodal krokove motory co jsem si skovaval jako nahradni.
Jsou vymontovane z funkcnich pristroju a naskladnene.
Tyto uz nebudu potrebovat tak bych je rad nabidnul
Rad bych je prodal vsechny najednou jako komplet.
Cenu bych si predstavoval 3500Kc za vse co je na fotce kterou prilozim. (cca tedy 100Kc ks ale pouze najednou)
Bohuzel nepujde poslat postou, tak ze jedine osobni predani v miste Podebrady nebo okoli.
Pokud by mel nekdo zajem, tak samozdrejme nafotim lepe, a kazdy typ a pocet kousku zvlast. NEchtel jsem se s tim delat pokud nebudu vedet jestli je zajem.
Tak ze kdyztak piste SZ a muzu nafotit a domluvit se na predani.
Nebo email ne-moc@post.cz
Info : Je to asi 37 krok motorku velikosti:
10xNEMA 34
ASI 25 x NEMA 23
2x mensi velikost
Nemeril jsem velikost vsech. Je to tak odhadem takto.
Pridavam tedy foto:
Rad bych prodal krokove motory co jsem si skovaval jako nahradni.
Jsou vymontovane z funkcnich pristroju a naskladnene.
Tyto uz nebudu potrebovat tak bych je rad nabidnul
Rad bych je prodal vsechny najednou jako komplet.
Cenu bych si predstavoval 3500Kc za vse co je na fotce kterou prilozim. (cca tedy 100Kc ks ale pouze najednou)
Bohuzel nepujde poslat postou, tak ze jedine osobni predani v miste Podebrady nebo okoli.
Pokud by mel nekdo zajem, tak samozdrejme nafotim lepe, a kazdy typ a pocet kousku zvlast. NEchtel jsem se s tim delat pokud nebudu vedet jestli je zajem.
Tak ze kdyztak piste SZ a muzu nafotit a domluvit se na predani.
Nebo email ne-moc@post.cz
Info : Je to asi 37 krok motorku velikosti:
10xNEMA 34
ASI 25 x NEMA 23
2x mensi velikost
Nemeril jsem velikost vsech. Je to tak odhadem takto.
Pridavam tedy foto:
Prosím o rezervaci. Ještě dnes se ozvu.
Jestli dobře čtu, tak tu žádost už zrušil. Takže je to volné, ne?
Ahoj to je blbě, musíš dodržovat to červené nahoře:
První jsem byl já, i když jdem to zrušil, druhý je QNX, který je po mém zrušení první zájemce, takže správné je počkat, jestli to veme, upozornit toho co to nevzal veřejně, že má smůlu, ať se veřejně zafrontí za QNXse a když on neveme, je teprve u lizu on

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
V tom pripade se kolegovi QNX omlouvam a vlastne celemu foru. Uplne jsem na to zapomel. Kolegovi co mi psal jako prvni sz jsem uz poslal platebni udaje a tim jsem to tu tedy cele zamotal a zabil. Je stale moznost ze si to zajemce rozmysli a platbu neposle. Tim padem bych postupoval jak pises. Ted sem ale v pozici kdy s tim bohuzel nic neudelam protoze to uz by zas byly cachry s penezma. Prijmete prosim moji omluvu s tim, ze se snazim dodrzovat veskere pravidla ale obcas proste clovek zapomene, nebo se unahli.
Stane se... Ale prozrad nam nick toho, kdo to kurví nereagovanim verejne do vlakna, nebo ať se přizná sámne-moc píše: ↑12. 12. 2021, 8:26 V tom pripade se kolegovi QNX omlouvam a vlastne celemu foru. Uplne jsem na to zapomel. Kolegovi co mi psal jako prvni sz jsem uz poslal platebni udaje a tim jsem to tu tedy cele zamotal a zabil. Je stale moznost ze si to zajemce rozmysli a platbu neposle. Tim padem bych postupoval jak pises. Ted sem ale v pozici kdy s tim bohuzel nic neudelam protoze to uz by zas byly cachry s penezma. Prijmete prosim moji omluvu s tim, ze se snazim dodrzovat veskere pravidla ale obcas proste clovek zapomene, nebo se unahli.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Tak pak dej vědět, jak dopadlo.
Máš prosím ještě ten "dlouhý" tenký motor z první bedny. Co není krokový ale ss. Ten s tím inkrementálem? Měl bych zájem. Cena? děkuji
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
Máš prosím ještě ten "dlouhý" tenký motor z první bedny. Co není krokový ale ss. Ten s tím inkrementálem? Měl bych zájem. Cena? děkuji
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2