tohle je bohužel (naštěstí) excelentní ukázka toho, jak čínský soudruh dokáže perfektní vzor při pokusu o obtažení totálně konstrukčně doxxxxt (díky tomu, že vůbec nechápe, jak se to používá, k čemu to je navržené, jak to má fungovat a snaze o minimalizaci výrobních nákladů za každou cenu).
V první řadě - tohle není frézka, ale vrtací frézka - tj. mašina na konkrétní typické dílce (malé desky v klasické nástrojařině a výrobě desek přípravků - nebo cokoli podobného - tvarově a technologicky a to i mimo nástrojařinu). Pokud na tom chceš dělat jako na normální frézce tak je to nepochopení k čemu to je navržené a nejlevnější řešení podle mě je to prodat a koupit si normální frézku.
Pokud na tom chceš dělat to, a tak jako na co byl ten původní stroj, z něhož je to obtažený (viz výše) navržen, tak to sice asi můžeš předělat (jak to má být), ale pro změnu narazíš na to, že to bude přesné jako z číny

, takže opět - spíš pešek.
V tom případě bych to opět prodal - a koupil si buď originál FB-2 (z ní to je zkriplené) a nebo ještě lépe malýho Fehlmanna (z těch ta FB-2 tak nějak ideově vychází).
Akorát je třeba počítat s tím, že FB-2 se bude shánět těžko a nebude levná, jediný použitelný klon FB-2 - starý Warco ještě obtížněji, Picomax bude stát opravdovou raketu a jakýkoli ND a příslusenství na něj dvě

rakety.
Třetí možnost je, to zkusit předělat (viz jak to je u té FB-2 udělané - to funguje dobře) - ale podle mě opět narazíš na limity polotovaru (obecná přesnost, možnosti dané tím, jak je to udělané, bude to spousta práce).
https://www.youtube.com/watch?v=pBCfoB5Mt4s
tady máš jak originál EMCO, tak dole i to Warco, je tam i vidět jak to je udělaný.
http://www.lathes.co.uk/emcomiller/page4.html
Jinak pro představu o tom, co tyhle pořádný vrtací frézky kdysi stály - mám kompletní nabídku na P-18S přímo od výrobce přes Strojimport z roku 1990
mašina 30 000,- SFr
komplet příslušenství, dalších 30 000,- SFr
A dovolím si upozornit, že i ta malá P-18 i P-18S má v vřetenu fehlmann kužel SF32 - takže jakékoli držáky buď sám vyrobit (nebude jednoduché) a nebo zaplatit (opět) raketu.