Někdo znalý problematiky co by mi vysvětlil proč to tak je ?

Mě taky ne, ale není možné aby dva ukazovaly jiné hodnoty na jednom kusu, který jsi nepřeupnulRadislav píše: ↑5. 6. 2022, 10:24 Ten nový od Kinexu 0.002 který je kalibrovaný pochybuju. A jiných páčkových úchylkoměrů tu mám několik (0.01). A zajímalo by mě jakou chybu bych mohl u měření házivosti dělat. Když na úchylkoměr najedu mašinou dokud nezačne načítat. Zapnu otáčky a koukám. To samé udělám když vezmu jiný úchylkoměr. Momentálně mě nenapadá jaká chyba by mohla být kromě ještě stojánku ale to se mi nechce věřit ...
No předpokládám, že na tisícinovky nemá nejbídnější čajnu, ale něco takovéto
Považuješ Kinex za bídu ? Já je začal právě kupovat. Váhal jsem mezi nimi a zase jsem si říkal ,že na to moje garážové šudlání může stačit. Radši bych Mitutoyky ale ty jsou dražší a kolikrát termín dodání katastrofa. Ikdyž tu nějaký mám. Když jinde ve větších firmách třeba kupují INSIZE super Chinajergus.balaz píše: ↑5. 6. 2022, 11:29Tak zrovna na tohto výrobcu by som sa nespoliehal. Teda prekupcu.
Souhlas. Už jsem tady někde psal o zkušenosti s úhloměrem. Ani přesnej, ani hezkej. Ten první (optický s lupou) ke všemu proměřoval o půl stupně. Tak jsem ho vyreklamoval...jergus.balaz píše: ↑5. 6. 2022, 11:29Tak zrovna na tohto výrobcu by som sa nespoliehal. Teda prekupcu.
jedna známá veselá kopa, říkává: "Čínex, sázka na jistotu"jergus.balaz píše: ↑5. 6. 2022, 11:29Tak zrovna na tohto výrobcu by som sa nespoliehal. Teda prekupcu.