Zdravim, chcel by som si zhotovit take male CNC, no mam problem za lacno dat zhotovit konstrukcie. Chcel by som sa opytat, kolko by ma vysli vyrobit tieto co su v prilohe u vas napriklad?
Chyba mi tam este zakladna k Y
Z zatial neriesim, v prvom rade chcem spojazdit len pisanie(cize zatial ako plotter), potom tam dohodim dalsiu os
Konstrukcia pre moje mini CNC
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- existpierre
- Přílohy
-
- Posun X.pdf
- 2 kusy
- (15.02 KiB) Staženo 549 x
-
- Posun Y.pdf
- 1 kus
- (14.08 KiB) Staženo 464 x
-
- Zakladna X.pdf
- 4 kusy
- (13.33 KiB) Staženo 361 x
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, pokud to má být z duralu, tak zde je moje cenová nabídka:
Posun X: 2 ks x 21 EUR/ks = 42 EUR
Posun Y: 1 ks = 28 EUR
Zakladna X: 4 ks x 25 EUR/ks = 100 EUR
Dobírka na Slovensko: 10 EUR
--------------------
Celkem: 180 EUR
Zda je to "laciné", nechám na Tvém posouzení
Bohužel nemohu nabídnout fušování ve fabrice za hubičku.
Petr Spáčil
tel: 775 24 88 99
e-mail: petr.spacil@krutor.cz
http://www.krutor.cz
Posun X: 2 ks x 21 EUR/ks = 42 EUR
Posun Y: 1 ks = 28 EUR
Zakladna X: 4 ks x 25 EUR/ks = 100 EUR
Dobírka na Slovensko: 10 EUR
--------------------
Celkem: 180 EUR
Zda je to "laciné", nechám na Tvém posouzení

Petr Spáčil
tel: 775 24 88 99
e-mail: petr.spacil@krutor.cz
http://www.krutor.cz
Petr Spáčil
- existpierre
uff
nevedel som ze sa to pohybuje v az takych astronomickych hodnotach
no nic budem musiet vymysliet nieco ine
dakujem za cenovy prehlad

dakujem za cenovy prehlad
To nejsou astronomické hodnoty, to je chlapče realita, tady si pořád někteří uživatelé, pletou pojem velkoseriovka a kusovka - mezi těmi pojmy můžou být a zpravidala i jsou tisíce % rozdílu
Rosta

- existpierre
Sak jasne, tak sa spytam inak, je nejake ine, lacnejsie riesenie? chcel by som sa vmestit do 70 € totizto 

Na komerci je cena hodne vpohode. Co tak koukam, tak proste Krutor ma svoji pomerne nizkou hodinovou sazbu + nejakej ten peniz za nutne veci okolo. Kdyz jsem videl faktury od zamecniku, co delaji pro nas :-( ...
Mozna se zkus zamyslet, zda by to neslo cele zjednodusit. Prijde mi, ze ten tvar je zbytecne slozity, takze spousta operaci, ktere zvedaji cenu.
Neslo by to +- redukovat na hranol s dirou na vodici tyc?
Mozna se zkus zamyslet, zda by to neslo cele zjednodusit. Prijde mi, ze ten tvar je zbytecne slozity, takze spousta operaci, ktere zvedaji cenu.
Neslo by to +- redukovat na hranol s dirou na vodici tyc?
- existpierre
ked tak rozmyslam, mozno by aj to slo, a potom sam dovrtat diery a tak, no skusim to prekreslit a sem to dam
Uz se to resilo v jinem vlakne ... vrtat diry sam (a hlavne do nich rezat zavit) je dost nesmysl. Nekdo, kdo to umi, tim stravi min casu, vyvrta to presne, kdyz zlomi zavitnik tak je to jeho starost.
Mozna sem zkus hodit celou konstrukci, treba nekdo poradi, na cem by slo usetrit. (a ja zas zopakuju, ze nejsem strojar, jen take neco vymyslim)
Mozna sem zkus hodit celou konstrukci, treba nekdo poradi, na cem by slo usetrit. (a ja zas zopakuju, ze nejsem strojar, jen take neco vymyslim)
- existpierre
ved som hodil a je aj s dierami, no mozno ten uchy na remene by tam byt nemusel, ze by som si to ja karbobruskou alebo pilkou na zelezo odrezal, ale ostatne srouby su tam dolezite, teiz by som bol rad keby boli napresno..
konstrukcia je hned v prilohe prveho mojho prispevku
konstrukcia je hned v prilohe prveho mojho prispevku
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dovolil bych si ohradit se proti tomu, že moje nabídka je *astronomicky* vysoká. Určitě se najde někdo, kdo to udělá levněji, ale 70 EUR už je cena, za kterou Ti to může udělat jen nějaký známý ve fabrice, případně nějaký domácí kutil, ale to už bych se zase bál o kvalitu.
Jinak jsem rád, že většina lidí zde mé služby nepovažuje za předražené. Na hodinu práce fakturuju průměrně cca 250 Kč, a z toho platím veškeré vybavení a provoz dílny. Nestěžuju si, ale pořád tvrdím, že je to řemeslo a ne business. Jinak této cifry můžu dosáhnout jen díky tomu, že dělám sám, v kotelně svého RD, který rekonstruuju taky sám, spoustu vercajku mám z bazaru, jezdím Felicií na LPG r.v.2000, nejezdím na drahé dovolené, atd. atd. Jakmile začnete chtít řemeslo dojit, tak končíte.
Edit: Jo a pardon za OT
Jinak jsem rád, že většina lidí zde mé služby nepovažuje za předražené. Na hodinu práce fakturuju průměrně cca 250 Kč, a z toho platím veškeré vybavení a provoz dílny. Nestěžuju si, ale pořád tvrdím, že je to řemeslo a ne business. Jinak této cifry můžu dosáhnout jen díky tomu, že dělám sám, v kotelně svého RD, který rekonstruuju taky sám, spoustu vercajku mám z bazaru, jezdím Felicií na LPG r.v.2000, nejezdím na drahé dovolené, atd. atd. Jakmile začnete chtít řemeslo dojit, tak končíte.
Edit: Jo a pardon za OT

Petr Spáčil