na zahraničných fórach aj v literatúre všetci používajú takýto druh svoriek, ako je na obrázku nižšie. Nemáte niekto nápad, kde sa dajú kúpiť, Googlim už 2 dni a nič, dokonca ani na Ali som nenašiel. (možno zle hľadám

Ďakujem! Máš správne heslo. Paralelná svorka ma nenapadlokenybz píše: ↑13. 11. 2022, 9:18 předstva, že bych to šel hledat byl hrozná. zadal jsem do google paralelní svěrka a tady to máš
https://www.enaradinastroje.cz/rovnobez ... -twist-04/
S tou formou to je celkem jednoduchý - to toho majitele té taškařice obvykle naxxre - když za to, že mu to dieseluje, nežebruje, nevyhazuje, tahá nitě na nichž to pak visí, a ještě se to vohybá budeš chtít 50 000,-kenybz píše: ↑22. 11. 2022, 6:35 F model no něco na tom bude. Mě to příjde naprosto běžná věc a mám většinou okamžitě řešení nějakého problému či konstrukce. To jsem dostal sprdung od bráchy on je skoro o dvě desítky let mladší a nějakou tu ekonomiku je ve škole učili.
Zkoušel jsem formu pro zákazníka a nejedenkrát za ty roky a hned to sypu jak a proč to má být jinak pak se blbec zeptám do čeho ten díl a jestli mají problémy no ty problémy jim samozřejmě hned vyřeším a zadarmo vykecám.
A brácha na mě to nemůžeš každému říkat ty jsi jim dal zdarma minimálně 50 000,-
Hm asi si vyřežu jazyk to by bylo řešení![]()
![]()
![]()
Udělej to "po právnicku" - právník si účtuje za každou započatou hodinu. Konzultace účtuj taky za započatou hodinu. Můžeš ze sebe řešení vychrlit za 5 minut a stejně budeš mít vyděláno