Přeji hezký den,
narazil jsem na zajímavou akci, kdy je možnost na cca půl roku zdarma využívat plnou verzi FeatureCAMu. Více informací je zde:
http://www.delcam.cz/aktuality/testeri/
Nemáte náhodou někdo zkušenosti z minula? Jestli se vám to osvědčilo apod? Popř. jestli opravdu podle mých připomínek ten software mohou upravit, doladit apod.... To by bylo docela fajn...
Díky za info.
Testování FeatureCAMu
treba to citat do konca...
nieje to vobec zadarmo... treba zaplatit 9 000,- Kč bez DPH
"Delcam poskytuje 5 testovacích licencí 5 přihlášeným a vybraným účastníkům projektu v době mezi 26.4.2010 a 31.11.2010."
licence s časovým omezením do 31.11.2010 - a po tomto datume ti neostane nic ano program ani 9 000,- Kč bez DPH..
Takze zadarmo...
nieje to vobec zadarmo... treba zaplatit 9 000,- Kč bez DPH
"Delcam poskytuje 5 testovacích licencí 5 přihlášeným a vybraným účastníkům projektu v době mezi 26.4.2010 a 31.11.2010."
licence s časovým omezením do 31.11.2010 - a po tomto datume ti neostane nic ano program ani 9 000,- Kč bez DPH..
Takze zadarmo...

Těch 9000,- je za školení, ne za software. Což bych asi pochopil, protože pokud mám něco otestovat, zda to pracuje dobře, tak musím vědět jak s tím zacházet. Metoda samouky pokusu omylu není zrovna tou nejefektivnější a na spoustu věcí se tak ani nepřijde.
A za půl roku by se asi dalo zjistit, zda to má nebo nemá význam....
A za půl roku by se asi dalo zjistit, zda to má nebo nemá význam....
Zdarec, software jako takový nevypadá špatně, stáhl jsem si ho v trial verzi a je takovej přehledenej .. Nemáte někdo zkušenosti s těma testerama? (Na stránkách píšou, že to je druhý kolo, neúčastnil se někdo toho prvního) Uvažuju že to zkusím ...