Sety AC Serva 750W + Driver, kabely

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
tarvisio

13. 1. 2024, 5:48

Driver 2.JPG
Motor 2.JPG
IO.JPG
Set AC Serva 750W
Kroutící moment 2,39 Nm, Špičkový kroutící moment 7,17 Nm
Otáčky 3000 ot.
Driver napájení jednofázové 230V.
Propojovací kabely 3 metry, (silový + encoder)
Ovládání driveru Step, Dir jako u driverů pro krokové motory.
Driver má dva komunikační porty RS485.
Serva jsou nové, zabalené v origo krabicích.
K servu mám manuál pro zapojení i nastavení parametrů.
Software pro nastaveni parametrů z PC.

Speficikace v přiloženém souboru, výkres motoru, foto.
Set 5100
K dispozici 6 setů.
Přílohy
Data.rar
(539.18 KiB) Staženo 131 x
Naposledy upravil(a) tarvisio dne 25. 1. 2024, 3:34, celkem upraveno 1 x.
honzaZ

13. 1. 2024, 10:12

Zdravím,
prosím o rezervaci tří setů do zítřejšího večera, musím si to promyslet/propočítat jestli budou stačit :)
honzaZ

15. 1. 2024, 7:00

tak by snad měly stačit, při nejhorším se jednoho zbavím :) Jen by mě ještě zajímalo.. Provozujete je? Nejsou s těmi hallovými enkodery nějaké obtíže? (bude to jen na domácí frézku, takže snad žádné velké zarušení nehrozí) Případně pokud máte zprovozněný ten software na nastavení, tak by mě zajímalo co to umí (pár fotek uživatelského rozhraní by hodně pomohlo), na ynternetech jsem nic nenašel.. hlavně jestli to umí zobrazit pozici enkoderu vs očekávanou pozici.. Díky
tarvisio

15. 1. 2024, 9:31

Se servami se zatím učíme jak je správně nastavit.
Žádný problém se zatím nevyskytl.
Zkoušíme je na manipulační aplikace. Ale zatím to vidím tak, že za ty peníze dobrá muzika :wink:

Zde software pro ladení parametrů v angličtině. A všechny manuály od výrobce.
Manual+Soft.rar
(5.45 MiB) Staženo 113 x
Software.JPG
tarvisio

20. 1. 2024, 2:57

honzaZ píše: 15. 1. 2024, 7:00 tak by snad měly stačit, při nejhorším se jednoho zbavím :) Jen by mě ještě zajímalo.. Provozujete je? Nejsou s těmi hallovými enkodery nějaké obtíže? (bude to jen na domácí frézku, takže snad žádné velké zarušení nehrozí) Případně pokud máte zprovozněný ten software na nastavení, tak by mě zajímalo co to umí (pár fotek uživatelského rozhraní by hodně pomohlo), na ynternetech jsem nic nenašel.. hlavně jestli to umí zobrazit pozici enkoderu vs očekávanou pozici.. Díky
O ty serva mas jeste zajem ?
tarvisio

26. 1. 2024, 6:11

Obrázek1.jpg
Odpovědět

Zpět na „Prodej“