CO2 Laser OmTech Polar 350

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
BlackArt

21. 1. 2024, 2:47

Prodám CO2 laser s označením OmTech Polar 350 včetně dvou rotačních os - ještě nevybalených, hadic a přídavného ventilátoru odsávání, vodní chlazení je integrováno přímo v laseru, několika kusů testovacího materiálu, sw a originál velké přepravní dřevěné bedny. Stroj byl pouze vyzkoušen, je ve stavu nového kusu a má naběháno pouze pár desítek minut. Bohužel pro něj nemám žádné rozumné využití....
Cena 29 500 Kč.
Pouze osobní převzetí Praha.
Bez možnosti dlouhodobé rezervace, kdo dříve zareaguje toho je :-)
laser1.jpg
laser2.jpg
laser3.jpg
eva.sve8

30. 1. 2024, 2:40

Dobrý den,
měli byhom zájem o koupi OMTech Polar. Mohu se zeptat, jak je přístroj starý?
Děkuji
BlackArt

31. 1. 2024, 3:47

Manufactured Date: 07/10/2023
viz.výrobní štítek
polar.jpg
Dále dle popisu nabídky:
Stroj byl pouze vyzkoušen, je ve stavu nového kusu a má naběháno pouze pár desítek minut.
eva.sve8

1. 2. 2024, 8:53

Moc děkuji za informaci. Bylo by tedy možné si přístroj prohlédnout a vyzkoušet? Můžeme kdykoli. Zkoušela jsem Vám zde včera poslat soukromou zprávu, abychom se konkrétně domluvili, ale nevím, jestli dorazila, mně totiž ze stránek nepřišlo žádné potvrzení. Děkuji
eva.sve8

14. 2. 2024, 2:33

Dobrý den, o koupi mám stále zájem, ale dosud jsem nedostala žádnou odpověď ani zde ani na email. Dáte mi prosím vědět?
BlackArt

14. 2. 2024, 6:05

eva.sve8 píše: 14. 2. 2024, 2:33 Dobrý den, o koupi mám stále zájem, ale dosud jsem nedostala žádnou odpověď ani zde ani na email. Dáte mi prosím vědět?
Posílám Vám SZ.

EDIT: 20/2/2024 PRODÁNO.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“