Kde kupujete díly na motory. Pokouším se opravit 5HP motor. Potřebuji membránu a těsnění ke karburátoru.
Objednal jsem u hspatrts.cz ale eshop asi nefunguje. Peníze blokli, ale jinak žádná komunikace ani telefon nejde.
Neni v Praze kamenná prodejna nebo spolehlivý eshop ?
Díky za tip
Briggs Strattor díly
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Po zaplacení nepřišlo žádné potvrzení, psal jsem email, dva dny nic, telefon je vypnutý, objednal jsem jinde, zrušit objednávku nejde, snad půjde vrátit ...
Stránky a ceny mají pěkné.
Zatím mi z každého eshopu přišlo potvrzení objednávky buď okamžitě nebo v rámci hodin
Tak mi po týdnu přišly díly od Hspart i od Kasumex, které jsem objednal o několik dnu později.
Motor jsem úspěšně opravil.
Díly od Hspart jsem poslal zpět s vyplněnym formulářem. Žádné peníze mi ani po třech týdnech nevrátili. Na email přišla pouze odpověď že žádnou vratku neevidují. Telefonická komunikace nefunguje a na další dotazy nikdo nereaguje. Opravdu super jednání.
Motor jsem úspěšně opravil.
Díly od Hspart jsem poslal zpět s vyplněnym formulářem. Žádné peníze mi ani po třech týdnech nevrátili. Na email přišla pouze odpověď že žádnou vratku neevidují. Telefonická komunikace nefunguje a na další dotazy nikdo nereaguje. Opravdu super jednání.