Co je doma ... knizky
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, do sekce stroju to nepatri, tak zakladam nové vlakno. Na bazosi jsem vykoupil hromadu starych knih.
Staré knizky mam rad. Takze i kdyz neni vsechno aktualni, mam radost. Krome jineho tam je i tato chutovka
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
-
Ahoj,
blahoželám k dobrému kaufu. Tá krabica je plná naozaj dobrých kníh z odboru. Mne sa technickej literatúry nazhromaždilo za nejakú dobu čo vymetám antikvariáty a bazáre asi 3 police v knižnici a musím povedať, že nie všetko čo sa tu vydalo aj za niečo stálo.
Najmä ten Outrata sú skvelé učebnice o brúsení všetkého druhu.
Všimol som si, že tam máš knihu Vach: Frézař. Ja mám iba druhý diel, označený "pre 2. a 3. diel SOU". Ten prvý neviem ani za nič zohnať, nieje na googli po ňom ani zmienka, ako keby ani neexistoval. Mohol by si mi odfotiť obálku oboch kníh prosím ťa odfotiť?
Prajem pekný deň, Andrej.
blahoželám k dobrému kaufu. Tá krabica je plná naozaj dobrých kníh z odboru. Mne sa technickej literatúry nazhromaždilo za nejakú dobu čo vymetám antikvariáty a bazáre asi 3 police v knižnici a musím povedať, že nie všetko čo sa tu vydalo aj za niečo stálo.
Najmä ten Outrata sú skvelé učebnice o brúsení všetkého druhu.
Všimol som si, že tam máš knihu Vach: Frézař. Ja mám iba druhý diel, označený "pre 2. a 3. diel SOU". Ten prvý neviem ani za nič zohnať, nieje na googli po ňom ani zmienka, ako keby ani neexistoval. Mohol by si mi odfotiť obálku oboch kníh prosím ťa odfotiť?
Prajem pekný deň, Andrej.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
-
- Kontaktovat uživatele:
Mal si na mysli toto?
-
- Kontaktovat uživatele:
Přikládám foto obsahu. I když nevlastním žádný seping, je to zajímavé čtení.
fastshare.live ???
tu zelenou mám, ale zbytek by mě zajímal...