HSS-PM frézy - prodáno

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Lishaack
Kontaktovat uživatele:

14. 10. 2024, 10:21

Zdar

mám tu na prodej HSS-PM (kobaltovky) frézy, které jsou ostřené a po ostření nepoužité, mají hrubovací profil a jsou ostřené na CNC bruskách - profi brus.

Posílám
Zásilkovnou - nejraději
Poštou - taky to jde ale je to vopruz :-D

Při koupi všeho - Zásilkovna zdarma (při poslání na pobočku Zásilkovny a platbě předem)

HSS-PM16
- 4 břity - délka břitů 62mm - 2ks - 200kč/ks

HSS-PM12
- 4 břity - délka břitů 24-25mm - 10ks - 60kč/ks
Přílohy
IMG_9452.JPEG
IMG_9451.JPEG
IMG_9450.JPEG
Naposledy upravil(a) Lishaack dne 14. 10. 2024, 4:13, celkem upraveno 1 x.
A tož já sem tu přes povlaky, pokud chcete poradit, v tomhle mohu sloužit.
Maskot
Protřelý bazarník

14. 10. 2024, 10:24

sz
Thomeeque

14. 10. 2024, 2:03

Maskot píše: 14. 10. 2024, 10:24sz
A co bereš, vše?

Já bych případně měl zájem o ty HSS-PM12, klidně všechny, klidně co zbyde.

T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Lishaack
Kontaktovat uživatele:

14. 10. 2024, 4:13

Vzal to celé, tedy prodáno :-)
A tož já sem tu přes povlaky, pokud chcete poradit, v tomhle mohu sloužit.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“